Gå til indhold
Socialpædagogernes logo
Mit SL

Jobsporet

Jobsporet præsenterer alle relevante jobtilbud fra Socialpædagogen, regionernes og kommunernes hjemmesider og fra Jobnet.

Find ledige pædagogjob her på nettet

Du finder ledige pædagogjob to steder:

Når du er ansat som socialpædagog, pædagog eller lignende, vil du oftest være ansat af en kommune. I få tilfælde vil du være ansat af stat, region eller private.

Socialpædagogerne har ti kredskontorer, som lokalt kender din kommune og forhandler løn for de job, der er på det pædagogiske område i din kommune. I fagbladet Socialpædagogen opslår kommunerne ledige job for dig, som søger job som pædagog, pædagogisk leder, familieplejer, hjemme-hos’er, familieterapeut eller andet.

Jobannoncer i Socialpædagogen

Ledige job, der opslås i Socialpædagogen, vises automatisk på siden Ledige stillinger for socialpædagoger, hvor du kan klikke på de enkelte annoncer.

Jobsporet

Se også Socialpædagogernes Jobsporet, som er fagforeningens jobportal, som præsenterer alle relevante jobtilbud fra jobcentrene, fra fagbladet Socialpædagogen, fra Børn & Unge og fra regionernes og kommunernes hjemmesider. Ud over at finde alle ledige job på det pædagogiske område, kan du oprette en jobagent og få en mail, når der er et job, der matcher dine kvalifikationer.

Bliv medlem