Artboard 1 no disagree x error
Skift site

Lederes håndtering af egen stress

Hvad er årsagerne til stress hos socialpædagogiske ledere - og hvordan kan ledere håndtere og forebygge egen stress? Det kan du høre i denne episode af Socialpædagogernes podcast målrettet ledere

Frederikke Halling Hastrup / Foto: Lisbeth Holten

14. mar 2022
Lederes håndtering af egen stress.png
Artiklen har en Podcast tilknyttet
Stressforsker Pernille Steen Pedersen og afdelingsleder Jane Tholle taler om lederes håndtering af egen stress i Socialpædagogernes podcast

Stress rammer en del ledere indenfor det socialpædagogiske område. Ambitioner, travlhed, stramme budgetter og rammer spiller ind i en stresssygemelding, men hvordan og hvorfor? Det kan du høre om i denne episode af Socialpædagogernes podcast målrettet ledere.

I podcasten fortæller afdelingsleder Jane Tholle om sit forløb med stress, og du får hendes gode råd til at holde stress for døren i hverdagen. Stressforsker Pernille Steen Pedersens kommer bl.a. med sit bud på kendetegn, som kan gøre socialpædagogiske ledere særligt udsat for stress – og giver dig inspiration til udviklingen af et arbejdsfællesskab, hvor I sammen kan forebygge stress.

MERE LEDELSE PÅ LYD: Lyt til flere podcasts om ledelse på det socialpædagogiske område her

Sådan lytter du til podcasten:

Pernille Steen Pedersens værktøjer til at forebygge stress og styrke arbejdsfællesskabet kan du se og downloade her hos Viden på Tværs.

Medvirkende:

Jane Tholle, afdelingsleder på Bo- og Støttetilbud Handicap i Kolding Kommune og Pernille Steen Pedersen, adjunkt på CBS og stressforsker med særlig fokus på ledelse.
Produktion og tilrettelæggelse: Tue Sørensen, Aloud Media.