Artboard 1 no disagree x error
Skift site

Hvorfor gør vi ikke det her på en anden måde?

Med projektet ’Break the rules’ vil Christian Freund gøre op med dårlige vaner og uhensigtsmæssige måder at arbejde på. – Vi leder efter de små forandringer, der løfter vores faglighed og øger trivslen for borgerne, siger den 34-årige socialpædagog

Tina Løvbom Petersen / Foto: Michael Drost-Hansen

23. nov 2021
Freund_m_logo.png
Da Christian Freund for et par år siden gennemførte Socialpædagogernes fagpolitiske uddannelse, fik han konkrete redskaber til at føre sine idéer ud i livet.

Tænk engang at få en idé, der er så oplagt, at den bliver udbredt ikke bare i socialpsykiatrien i kommunen – men også i tandplejen, sygeplejen og sundhedsplejen.

Det skete for den 34-årige socialpædagog Christian Freund, da han for et par år siden luftede tanken om et nyt projekt i Aabenraa Kommune. Med ’Break the rules’ skulle der gøres op med dårlige vaner og fri­gives mere tid til kerneopgaven.

– Jeg er drevet af ambitionen om, at jeg gerne vil være med til at gøre tingene lidt bedre – både som socialpædagog, i mit faglige arbejde og gennem mit politiske engagement. Der er jo ingen grund til at holde sig tilbage, hvis man tror på, at man kan påvirke tingene i en positiv retning, siger han.