Artboard 1 no disagree x error
Skift site

’Anja har lært mig at mærke glæden’

Efter et selvmordsforsøg og en lang periode med angst og depression begyndte Tanja Jensen for snart fem år siden at få bostøtte af socialpædagog Anja Mellergaard Jacobsen. Det har været med til at ændre Tanja Jensens liv

Maria Rørbæk / Foto: Michael Drost-Hansen

19. maj 2021
Anja og Tanja_031.jpg
Når Anja Mellergaard Jacobsen (til venstre) giver bostøtte til Tanja Jensen, er der bl.a. fokus på de gode oplevelser. Hvordan kan Tanja få flere af dem?

41-årige Tanja Jensen havde været helt nede og vende, da hun for snart fem år siden kom ind under socialpsykiatrien i Frederikshavn Kommune, hvor hun fik tildelt bostøtte af socialpædagog Anja Mellergaard Jacobsen.

– Jeg havde det virkelig ikke godt, siger hun, og fortæller om et selvmordsforsøg, psykiatriske indlæggelser, førtidspension, angst, depression, psykisk terror i tidligere parforhold, en vanskelig opvækst og en traumatisk trafikulykke, hvor hun på chokerende vis mistede den elskede mormor, der havde været som en mor for hende.

– Man kan vel godt sige, at du ikke forventede dig noget godt af livet, kan man ikke, spørger Anja Mellergaard Jacobsen, hvorpå Tanja Jensen nikker.