Gå til indhold

LykkeLiga

Nominér Årets LykkeBringer

Vi skal sætte pris på dem, der spreder lykke blandt børn med udviklingshæmning, mener håndboldligaen LykkeLiga, som Socialpædagogerne er sponsor for. Du kan nu nominere den, du synes gør den største forskel for børn med udviklingshæmning

27. marts 2018

Artikel
Lykkeliga-B-TL.jpg

Forfatter: Lea Holtze

Foto: Tao Lytzen

En helt ny pris, Årets LykkeBringer, hylder et menneske, som gennem sit arbejde eller i sin fritid skaber og spreder lykke blandt børn med udviklingshæmning i Danmark. Bag prisen står håndboldligaen LykkeLiga for børn med udviklingshandicap. Og du kan være med til at nominere din favorit-kandidat.

I samme ombæring lancerer LykkeLiga også LykkePrisen 2018, der går til en offentlig person, som har bidraget til at gøre danskerne lykkeligere.

For lykke kommer ikke af sig selv. Lykke skabes af mennesker, og de mennesker skal vi sætte pris på, mener LykkeLigas leder Rikke Nielsen.

– LykkeLiga har til formål at skabe større lykke – først og fremmest blandt udviklingshandicappede børn og deres familier, men også i befolkningen generelt. Derfor er det helt naturligt for os at sætte fokus på lykke-begrebet med disse priser, siger hun i en pressemeddelelse.

Vinderen af Årets LykkeBringer kåres, når LykkeLiga holder LykkeCup i Gigantium i Aalborg den 9. juni. Og vinderen modtager foruden æren et rejsegavekort på 10.000 kr.

Frem til den 30. april kan du nominere din kandidat på LykkeLigas hjemmeside. 

Bliv medlem