Gå til indhold

Læserbrev

Glæde over kalender

10. november 2017

Artikel

Forfatter: Af Lone Hylander

Hvor glædeligt! For en del år siden gjorde jeg Socialpædagogerne opmærksom på, at dagskalenderen ikke var særlig brugbar. Den gav ikke et hurtig overblik over ugens aftaler men virkede tyk, klodset og generelt ikke brugbar. 

De fleste af os i personalegruppen fik en ugekalender, og brugte dermed ikke den årlige dagskalender fra Socialpædagogerne. På et tidspunkt derefter var der et medlem, som havde et læserbrev i Socialpædagogen, hvori han beskrev den ikke-brugbare dagskalender. Han skrev noget i retning af: ‘Drop den dagskalender, vi bruger den ikke alligevel, og spar de penge’. Der gik så en del år, hvor den sædvanlige tykke kalender dumpede ind af døren ved efterårstide, men den blev aldrig brugt. 

Jeg skal da lige love for, at jeg blev glædeligt overrasket, da den fine, lette, handy og overskuelige ugekalender kom med posten sammen med Socialpædagogen i sidste uge. Ja, så hjælper det at sige sin mening gennem rigtig mange år. Jeg har været medlem af Socialpædagogerne uafbrudt i 37 år og er det til stadighed, selvom jeg ikke arbejder mere men just er blevet folkepensionist. Tillykke med den nye kalender til alle jer der arbejder, og vi, der ikke arbejder mere, men stadig er medlemmer af vores gode fagforening. I er jo en flok gæve, arbejdsomme og dygtige folk der, som holder fanen højt i medlemmernes interesse. Jeg vil med glæde bruge denne nye lette og overskuelige kalender. 

Bliv medlem