Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

Til dig der søger job

Vores jobkonsulenter kender det socialpædagogiske arbejdsmarked og har kontakt til arbejdspladser, der efterspørger medarbejdere, både til faste stillinger, vikariater og midlertidige ansættelser.

Til dig der søger job

Vil du gerne have at vi kontakter dig, når en arbejdsplads beder Socialpædagogernes Jobformidling om hjælp til at få besat en stilling?

Vi har mulighed for at kontakte dig, hvis vi ved hvad du går efter. Det ved vi, hvis du har udfyldt dit jobnet CV og har gjort noget særligt ud af at beskrive hvilke kompetencer, faglig profil, uddannelser og erfaringer du har. Dvs. specificeret, hvilke job, målgrupper og tilbudstyper du går efter.

Du kan også oprette et cv på jobnet uden at være tilmeldt som ledig. Er du i ansættelse men ønsker at blive kontaktet i forbindelse med jobformidlinger, kan du oprette et udførligt cv på jobnet.dk, og få det importeret til Socialpædagogernes Jobspor, så vi kan kontakte dig, hvis vi har en jobmulighed der matcher dine ønsker.

Du skal blot følge denne vejledning:

Et godt CV

Når vi udsøger kvalificerede medarbejdere til en stilling, så søger vi efter bestemte stikord i dit CV. Det er derfor vigtigt, at du udfylder dit cv på jobnet udførligt.

Derfor anbefaler vi at du under din erhvervserfaring uddyber hvilke områder, målgrupper og særlige metoder eller tilgange du har arbejdet med. Derudover skal du udfylde kvalifikationer samt fagligprofil for at vi kan være sikre på at finde dit cv.