Gå til indhold

Pædagogens Forhandlingsselskab

PFF Nordjylland behandler sager og er rådgiver for medlemmer af Socialpædagogerne og BUPL, som arbejder inden for det forebyggende og dagbehandlende område.

Tilbage til Nordjylland

PFF Pædagogernes Forhandlingsfællesskab er noget særligt

Du er omfattet af en fællesoverenskomst, der er indgået mellem Kommunernes Landsforening (KL), BUPL og Socialpædagogerne.

Det betyder helt konkret, at du også kommer ind i et nyt fællesskab med både BUPL og Socialpædagogerne.

Er du nyansat på området, så se her!

PFF Nordjylland

PFF Nordjylland behandler sager og er rådgiver for medlemmer af Socialpædagogerne og BUPL, som arbejder inden for det forebyggende og dagbehandlende område.

Socialpædagogerne Nordjylland og BUPL Nordjylland har oprettet et fælles sekretariat, som varetager interessen for medlemmer på den fælles PFF overenskomst. 

Overenskomsterne for PFF

I 2002 indgik BUPL og  Socialpædagogernes Landsforbund sammen med Kommunernes Landsforbund og Frederiksberg Kommune en fælles overenskomst for pædagoger, der arbejder på det forebyggende og dagbehandlende område. Overenskomsten trådte i kraft den 1. april 2003.

I 2008 indgik BUPL, FOA og Socialpædagogernes Landsforbund sammen med KL en fælles lederoverenskomst, som trådte i kraft den 1. april 2009. Ledere som arbejder indenfor PFF's område er omfattet af lederoverenskomsten. 

Se overenskomsten for PFF her.

Valg af tillidsrepræsentant

Skema til brug ved valg af tillidsrepræsentant for pædagogisk uddannet personale indenfor det forebyggende og dagbehandlende område.

Valget sker indenfor rammerne af “Overenskomst for pædagogisk uddannet personale indenfor det forebyggende og dagbehandlende område”.

Her kan du hente valgskemaet til valg af tillidsrepræsentant
Bliv medlem