Gå til indhold
Socialpædagogernes logo
Mit SL

Pjecer

Forbundet producerer mange pjecer om faglige spørgsmål. Måske der er noget for dig.

Tilbage til Nordjylland

Pjecer

Kreds Nordjylland og Forbundet udarbejder og udgiver løbende forskellige pjecer. Vi vil her nedenfor forsøge at samle de pjecer som vi mener kan være aktuelle og relevante for dig som medlem af Socialpædagogerne.

Sygemeldt - Hvad gør du?

Alle kan blive ramt af sygdom, men hvordan forholder du dig egentlig i sådan en situation, og hvordan kommer du ud af det igen?
I denne folder kan du læse om de forhold, der gælder, og de muligheder, der er i forbindelse med et sygefravær?

Guide om ytringsfrihed

En folder der fortæller om ytringsfrihed og din ret til at bruge den.

Jeg er din tillidsrepræsentant - Ved du hvad jeg laver?

Socialpædagogerne har lavet denne folder, som fortæller hvad din tillidsrepræsentant kan rådgive og hjælpe dig med - både når der er knas med dit eget job, og når der skal arbejdes med kollektive forbedringer for alle på arbejdspladsen.

Pædagogernes komplekse faglighed

Socialpædagogerne Nordjyllands projekt "Pædagogernes komplekse faglighed" er færdig som rapport. Kredsen har siden trykt en mindre udgave i pixiform som har fokus på socialpædagogers arbejde med udviklingshæmmede borgere.

Etisk værdigrundlag

Socialpædagogernes Landsforbund vedtog på kongressen i 2004 Etisk Værdigrundlag for Socialpædagoger. Vedtagelsen var kulminationen på et flerårigt fokus på etik og værdier. Med vedtagelsen bekendte forbundet sig til en række etiske værdier, som socialpædagoger ville værne om og søge at føre ud i livet.

Socialpædagogerne i Fremtiden - projekt

Socialpædagoger løser vigtige kerneopgaver i det danske samfund. De seneste år har det sociale arbejde været under pres både økonomisk og fagligt.

Socialpædagogerne i Fremtiden - pejlemærker

Dette magasin handler om vores fags fremtid og er et oplæg til, hvordan vi som socialpædagoger aktivt deltager i at forme vores fag og vores rolle i samfundet.

Bliv medlem