Artboard 1icon_burger icon_checkmark_red icon_checkmark icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

Familieplejer

Familieplejere hos Socialpædagogerne er en del af et fagligt fællesskab. Vi tilbyder et sikkerhedsnet og faglig udvikling gennem temadage og kurser. Få hjælp og rådgivning omkring ansættelsesretlige forhold.

Susanne Hildur Schmidt, familieplejer

- For mig som både er socialpædagog og familieplejer er det vigtigt at være medlem i en fagforening som repræsenterer den faglighed og de kompetencer, som jeg gør brug af i mit arbejde som familieplejer. Og så synes jeg, at det er vigtigt, at vi som familieplejere kan stå sammen i én fagforening, som vil kæmpe for at vi får ordnede arbejdsforhold og som kender vores arbejdsområde, når vi har brug for hjælp i forbindelse med vores ansættelsesforhold.

Trine Frengler, familieplejer

- For mig handler medlemskabet af Socialpædagogerne blandt andet om fornemmelsen af ikke at stå alene. Opstår der problemer, så er der nogen der kan hjælpe. Og så mener jeg, at vi er nødt til at være medlem et sted, hvor der er nogen der vil kæmpe for vores vilkår.

Vil du også være medlem?

Få glæde af en række kontante fordele og rabatordninger.

  • Fagforeningsfradrag: Du kan trække 6000 kr. årligt af dit kontingent fra i skat.
  • Billige forsikringer gennem Alka.
  • Rabatter på mange varer og services med LO Plus-kortet.
  • Rabatter og bonus gennem Forbrugsforeningen.

Læs mere om de kontante fordele - og bliv medlem