Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

Odense kommune

Hvordan oplever socialpædagoger, at de med deres faglighed gør en forskel for udsatte mennesker, som er forskellig fra det, kolleger der ikke er uddannede eller har andre fagligheder, bidrager med? Se medlemmernes svar her

Kommunalt ansat socialpædagog:

Vores faglighed og evnen til at møde de mennesker, hvor de er i livet, mens vi opbygger en relation. Det er den store forskel mellem socialpædagogen og andre faggrupper.

Klik og se, hvordan det står til med fagligheden i andre kommuner:

Regionalt ansat socialpædagog:

Der er ikke den faglige sparring og refleksion omkring arbejdet. De forsøger det bedste, de kan, men det er tydeligt, at der mangler faglighed.

 

Kommunalt ansat socialpædagog:

Socialpædagogikken er med til at se ressourcerne i de mennesker, vi har i hænderne. Vi har kompetencerne til at møde andre mennesker på en måde, så de føler sig set, hørt og forstået og heri får mulighed for at vokse på deres selvtillid og selvværd.

 

Kommunalt ansat socialpædagog:

I en travl hverdag er det sundhedsfaglige skal-opgaver, som bliver vægtet højest. Selvom det pædagogiske er mindst lige så vigtigt.

Du kan ikke måle pædagogik via et skema, men du kan måle medicingivning, og om det bliver holdt. Og det bliver vægtet højt! For ellers får stederne påbud!

 

Kommunalt ansat socialpædagog:

På min arbejdsplads er vi så heldige, at alle medarbejdere har en socialpædagogisk uddannelse, og fagligheden er høj. Det er langt fra tilfældet alle steder, og jeg tror på, at vi netop pga. vores høje faglighed på min arbejdsplads er attraktive og dygtige til vores arbejde. Arbejdet med udsatte unge kræver en helt særlig socialpædagogisk faglighed, tilgang og ballast. Jeg tror på, at den høje faglighed på min arbejdsplads gør vores tilbud attraktivt for dem, som "køber en vare" hos os.