Gå til indhold

Kredskontoret

På kredskontoret arbejder kredsformanden samt en sagsbehandler

Tilbage til Bornholm

Formand: Tina Lai Holmgaard

Kort præsentation af kredsformand Tina Lai Holmgaard
Jeg hedder Tina Lai Holmgaard, uddannet Socialpædagog i 2002. Jeg har mange års erfaring som både socialpædagog og leder i Psykiatri og Handicap. Jeg brænder for at medvirke til at gøre en forskel og synliggøre vores vigtige arbejde og jeg ser frem til i samarbejde med alle jer, at gøre netop det.

Der er i sagens natur meget jeg for nuværende ikke ved om det arbejde, der ligger forud, men jeg glæder mig til at blive klogere og vokse med opgaven. Jeg håber på, at vi i gensidig tillid kan udvikle os sammen som forbund og herigennem sikre et godt fundament til det videre arbejde.

Jeg er særligt optaget af det gode arbejdsmiljø, hvordan vi bliver bedre til at passe på hinanden, forblive langtidsholdbare og hermed sikre vores udsatte borgere bedst mulig socialpædagogisk hjælp og støtte.

Herudover er jeg af den overbevisning, at vi som grundforudsætning for alt udvikling må kende til hinanden og de forhold der kendetegner den virkelighed vi udspringer fra- så jeg ser frem til at høre mere om hvem I er og hvad der rør sig hos jer.

Sagsbehandler: Cecilie Cholewa

Kort præsentation af sagsbehandler
Jeg hedder Cecilie Cholewa og er uddannet cand.public ved Aarhus Universitet og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2018 og en BA i medievidenskab. Jeg har tidligere arbejdet i fagbevægelsen for Dansk Magisterforening. Jeg har desuden haft ansættelse på Christiansborg ved Folketingsvalget i 2019. De seneste år har jeg arbejdet i et IT-virksomhed som projektleder i København. 

Jeg er tilflytter til øen i september 2021 og ser frem til at skabe gode relationer på tværs af Bornholm og de socialpædagogiske arbejdspladser. Som humanist er jeg meget optaget af at arbejde med mennesker og har desuden en stor interesse for samfundsforhold og menneskelige relationer. Jeg ser derfor frem til at indgå i samarbejde med kredsformanden, TR, AMR og medlemmer, gennem arrangementer på kredskontoret og ude på arbejdspladserne.

Jeg ser frem til at få større indblik i det socialpædagogiske fællesskab på Bornholm og lære, hvad der optager medlemmerne på øen.

Arbejdstilsynets smiley bedømmelse af Socialpædagogerne Bornholm 15. november 2021

Bliv medlem