Gå til indhold

Nyt fra kredskontoret

Læs om seneste nyt fra Socialpædagogerne Bornholm her

Tilbage til Bornholm

OK24 og Pizza

Snakken om fuldtid, seniorordning, det gode arbejdsliv, hvor pengene kommer fra og meget mere fyldte rummet under vores medlemsarrangement omkring OK24 - tak for en god aften

 

 

Vi anbefaler at stemme ja

 

Socialpædagogisk faglighed forandrer liv.

Vores projekt med Socialpædagogerne i Nordjylland er i gang igen her i 2024.

Et par Bornholmske socialpædagoger fra børn-og ungeområdet er her på besøg i det nordjyske. Her mødes de med nordjyske socialpædagog fra samme arbejdsområde.

Rummet er fyldt med stolthed over faget, fantastisk evne til at sætte ord på kvaliteten i det daglige arbejde, og den respekt der er for kerneopgaven i faget.


Samarbejdet mellem Bornholm og Nordjylland, skal munde ud i formidling af budskaber om hvordan socialpædagogisk faglighed forandrer liv. Vi er godt i gang med at skabe grundlaget, for målrettet og vigtig formidling af vores fælles fag.

2024 kalender er ankommet

Vi er så heldige at have fået fingerne i et nyt parti 2024 kalender - lave en aftale og kik forbi kontoret for at hente.

Fantastisk aften med Svend Brinkmann

Svend Brinkmann trak fuld hus onsdag aften, da kredsen i et godt samarbejde med Dansk Sygeplejeråd kunne invitere næsten 200 bornholmske Sygeplejersker og Socialpædagoger til en aften, hvor der blev stillet skabt på tidens samfundstendenser, under titlen ”Stå fast – et opgør med tidens udviklingstvang.”

Der blev grinet og lyttet til Svend Brinkmanns snak om jobannoncer, rulletrapper der gik modsat, at det aldrig er godt nok at være god nok, og hvad der gør os lykkelige. Selvhjælps bøger kom for skud krydret med 7 trin for at undgå udvikling. 

Afslutningsvis en snak om vigtigheden af vedligehold, hvilket var spot on i en sal fuld af fagpersonale, hvor nærhed og faglighed er i højsædet.

Bliv medlem