Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

Beregn dine dagpenge

På denne side kan du tjekke, hvor meget du vil få udbetalt i dagpenge. Prøv vores dagpengeberegner.

Sådan bruges beregneren

  1. Vælg din medlemstype.
  2. Indtast din månedlige gennemsnitsløn.
  3. Tryk på beregn knappen.
  4. Din månedlige dagpengesats vil blive vist.

A-kassen beregner som hovedregel din dagpengesats ud fra de 12 bedst lønnede måneder inden for 2 år. Perioden kan være kortere, hvis du ikke har modtaget løn i 12 måneder.

Du skal finde din gennemsnitsløn og indsætte i beregneren. Skal du have dagpenge som dimittend, får du som udgangspunkt dagpenge med en fast sats. Det kan du også se i beregneren.

Angiv venligst kun tal mellem 9.000 og 99.999

Som dimittend får du en fast dagpengesats.


Dagpenge før skat:
{{result | number}} kr.

Bemærk, at vejledningen er vejledende. Du kan have ret til en forhøjet dagpengesats på op til 23.449 kr. de første 3 måneders ledighed. Husk også, at du skal have været medlem af en a-kasse mindst et år inden, at du kan få ret til dagpenge. Du skal desuden også opfylde et indkomst- eller beskæftigelseskrav. Læs meget mere på sl.dk/a-kasse eller kontakt os på tlf. 7248 6010.

Bemærk, at vejledningen er vejledende. Du kan have ret til en forhøjet dagpengesats på op til 15.632 kr. de første 3 måneders ledighed. Husk også, at du skal have været medlem af en a-kasse mindst et år inden, at du kan få ret til dagpenge. Du skal desuden også opfylde et indkomst- eller beskæftigelseskrav. Læs meget mere på sl.dk/a-kasse eller kontakt os på tlf. 7248 6010.

Som dimittend får du som udgangspunkt dagpenge med en fast dagpengesats. Har du forsørgerpligt, er den faste dagpengesats på 16.177 kr. Har du ikke forsørgerpligt, får du en fast dagpengesats på 14.106 kr. de første 3 måneder. Derefter gælder der andre dagpengesatser alt efter, om du er over eller under 30 år. Læs meget mere på sl.dk/a-kasse, hvor du også kan se, hvordan du kan få en beregnet dagpengesats efter lønarbejde. Kontakt os på tlf. 7248 6010, hvis du har brug for mere vejledning.

Som dimittend med forsørgerpligt får du som udgangspunkt dagpenge med en fast dagpengesats på 10.785 kr. Der kan være mulighed for at få beregnet en højere sats. Læs meget mere på Dagpengesats (sl.dk) eller kontakt os på tlf. 7248 6010.

Som dimittend uden forsørgerpligt får du som udgangspunkt dagpenge med en fast dagpengesats på 9.404 kr. de første 3 måneder. Derefter gælder der andre dagpengesatser alt efter, om du er over eller under 30 år. Læs meget mere på sl.dk/a-kasse, hvor du også kan se, hvordan du kan få en beregnet dagpengesats efter lønarbejde. Kontakt os på tlf. 7248 6010, hvis du har brug for mere vejledning.