Gå til indhold
Tilbage til Storkøbenhavn

Vi er hinandens arbejdsmiljø

Arbejdsmiljø og faglighed går hånd i hånd og er hinandens forudsætninger. Arbejdsmiljø er det, vi er i hele tiden når vi er på arbejde. Arbejdsmiljøet er ofte noget der fylder, også når vi ikke er på arbejde. Det kan være forbundet med både gode og dårlige oplevelser.

Vi er derfor hinandens arbejdsmiljø! Det betyder, at vi alle har et ansvar for at være med til at skabe et godt arbejdsmiljø for hinanden. Dog ligger det endelige ansvar for arbejdsmiljøet altid hos ledelsen.

Godt arbejdsmiljø på en arbejdsplads, både det psykiske og det fysiske, er en helt afgørende forudsætning for at skabe en god arbejdsplads. Både ledelse og medarbejdere har stor opgave i at værne om, og at skabe, det bedst mulige arbejdsmiljø.

I det arbejde er den valgte arbejdsmiljørepræsentant en helt central aktør.

Har du spørgsmål?

Find din AMR

Er du socialpædagog og ved du ikke hvem din lokale AMR er? Som medlem af Socialpædagogerne kan du logge in på MitSL og finde din lokale arbejdsmiljørepræsentant

Hvis din lokale AMR tilhører en anden faggruppe, og derfor ikke er registreret i vores database, så kan du altid spørge din TR om hjælp. Din TR kan du også finde på MitSL, og du kan sende os en besked, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål.

Gå til Mit SL
Bliv medlem