Gå til indhold

Artikler Fang Faget

Flere medlemmer og arbejdspladser har nu afprøvet redskaberne. Læs her om deres oplevelser.

Tilbage til Nordjylland

Fang Faget er skabt af medlemmerne i Socialpædagogerne Nordjylland og er resultatet af første del af et projekt om Socialpædagogerne i fremtiden. Fang Faget handler om, at socialpædagogerne som faggruppe skal blive bedre til at synliggøre og formidle den socialpædagogiske faglighed.

På baggrund af input fra medlemmerne på de socialpædagogiske arbejdspladser og fra politikere, forvaltninger mm. har en arbejdsgruppe på 15 socialpædagoger udviklet alt fra brætspil, faglighedslaboratorier, plakatkampagner og hjælp til elevatortaler, som skal være med til at synliggøre den socialpædagogiske faglighed og værdien af den. 

Artikler om kredsprojektet Socialpædagogerne i fremtiden 2015-2016:

Forandringer presser arbejdsmiljø

Specialbørnehjemmet Kvisten satte arbejdsmiljøet på dagsorden bl.a. med hjælp fra kredsens socialfaglige konsulent for bedre at kunne håndtere arbejdspladsens mange forandringer. Maj 2018.

Læs her

Det er helt vildt godt

Redskaber udviklet af Socialpædagogerne Nordjylland er med til at sætte fagligheden på dagsordenen blandt medarbejderne i de beskyttede værksteder i Vesthimmerlands Kommune. Januar 2017.

Læs her

Samarbejde om faglighed

Vesthimmerlands Kommune samarbejder med Socialpædagogerne Nordjylland om at styrke fagligheden på de socialpædagogiske arbejdspladser i kommunen. Januar 2017.

Læs her

Et godt og enkelt redskab

Socialpædagog Melissa Koloamatangi Hansen har afprøvet et af de redskaber, som er blevet udviklet til at synliggøre den socialpædagogiske faglighed. Maj 2016.

Læs her

Få nyt fokus på fagligheden

Projektet, Socialpædagogerne i fremtiden, er ved at være afsluttet i Nordjylland. Det har resulteret i otte redskaber til at sætte fokus på den socialpædagogiske faglighed. Maj 2016

Læs her

Socialpædagoger skal synliggøre deres værdi

Socialpædagoger skal synliggøre deres værdi Socialpædagogernes samarbejdspartnere efterspørger bedre dokumentation af det socialpædagogiske arbejdes værdi. November 2015.

Læs her

Nyt projekt om faglighed

Socialpædagogerne Nordjylland vil nu udvikle redskaber, som kan gøre socialpædagogerne bedre til at sætte ord på deres egen faglighed. Juli 2015.

Læs her
Bliv medlem