Gå til indhold

Plejefamilier

Information til dig som er familieplejer i kreds Storkøbenhavn.

Tilbage til Storkøbenhavn

Plejefamilieudvalgets opgave er, at samle familieplejerne omkring varetagelsen af deres særlige faglige interesser, placering og rettigheder på arbejdsmarkedet. Alle SL medlemmer der arbejder professionelt som plejefamilier er medlem af familieplejerne i kreds Storkøbenhavn.

Udvalget mødes ca. en gang hvert anden måned. På møderne deltager en politisk ansvarlig eller en faglig konsulent, som har ansvar for familieplejeområdet i Kreds Storkøbenhavn. Her udveksles informationer fra landsudvalget og fra kredsen og cafemøder og øvrige aktiviteter planlægges.

6. marts Cafémøde i Hillerød (samarbejde med kreds Nordsjælland), Mere information og tilmelding her.

24. april Foredrag m. Tore Kargo hos SL i Ballerup (samarbejde med kreds Nordsjælland). Mere information og tilmelding her.

2. september Familieplejernes dag hos SL i Ballerup. Mød SL næstformand Verne Pedersen (samarbejde med kreds Nordsjælland). Mere information og tilmelding her.

9. oktober Mød Socialpædagogernes jurist Cathrine de Voss hos SL på Lindevænget 19 i Ballerup. Afholdes i samarbejde med kreds Nordsjælland. Mere information og tilmelding her.

24. november Julefilm i Slangerup biograf, Brobæksgade 4, 3550 Slangerup.

Plejefamilieudvalget består af:

Susanne Hildur, familieplejer siden 2000

Pia Lund, familieplejer siden 1996

Helle Højlund Laursen

Hvis du vil vide mere om Plejefamilieudvalget og dets arbejde, kan du læse deres kommissorium her.

Tænker du på fremtiden?

Pensionsordning

Siden 2016 har du som familieplejer haft mulighed for at få en pension i Pensionskassen PKA Privat. Bliv klogere på dine muligheder og tag kontakt til PKA Privat for nærmere information om pensionsordningen. 

Læs mere her

Arrangementskalender

Bliv medlem