Gå til indhold

Torben Jensen Prisen

Socialpædagogerne Midtsjælland uddeler en gang om året ved generalforsamlingen Torben Jensen Prisen. Den gives for det gode og ordentlige socialpædagogiske arbejde i Torben Jensens ånd.

Tilbage til Midtsjælland

Hver år på generalforsamlingen uddeler kreds Midtsjælland Torben Jensen Prisen. 

Prisen hylder medlemmer i kredsen for et godt og ordentligt socialpædagogisk arbejde, kendetegnet ved høj etik og stærk faglighed.

Prisen
Prisen gives til enkeltpersoner eller arbejdspladser, som gør noget særligt for at fremme kendskabet til eller udvikle det socialpædagogiske felt og arbejdsfællesskab.

Det kan være et særligt udviklingsprojekt, en faglig indsats eller noget helt tredje, som gør os stolte over at være socialpædagoger.

Prisen er på 10.000 kroner, der kan bruges til en konkret aktivitet eller som en donation til et særligt formål efter prismodtagerens ønske.

Indstilling
Medlemmer af kreds Midtsjælland kan indstille prismodtagere forud for generalforsamlingen i efteråret. Herefter beslutter kredsbestyrelsen, hvem der skal modtage årets pris, der overrækkes ved generalforsamlingen.

Indstillinger sendes til kredsen på midtsjaelland@sl.dk  

Prisens historie
Prisen er oprindelig indstiftet i 1998 af SL Vestsjælland til minde om Torben Jensen.

Han var værkstedsleder, tidligere amtskredsbestyrelsesmedlem og Socialpædagogernes første forbundskasserer.

Torben Jensen var kendt af både Socialpædagogerne, samarbejdspartnere, kolleger og brugere som et menneske, der i alle livets forhold handlede med ordentlighed i ordets stærkeste og bedste betydning.

Derfor har vi opkaldt en pris efter ham, som vi fortsat uddeler hvert år.

Bliv medlem