Artboard 1icon_burger icon_checkmark_red icon_checkmark icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

2019

18

november

TRE522 HMU - Stå stærk i arbejdsmiljødebatten

STED

Best Western Hotel Fredericia
Vestre Ringvej 96
7000 Fredericia

Startdato

18. november 2019 kl. 10:00

Slutdato

20. november 2019 kl. 16:00

TILMELDINGSFRIST

16. september 2019

ARRANGØR

Socialpædagogerne

Der er stadig få ledige pladser, for tilmelding skriv til Kursustilmelding@sl.dk

Stå stærkt i arbejdsmiljødebatten – kommunikationskursus med fokus på arbejdsmiljø for HMU-repræsentanter

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig, som er hoved-med (HMU) repræsentant i en kommune eller region og ønsker indsigt i emnet arbejdsmiljø og hvordan, du kan bringe det på dagsordenen.

Formål

Formålet med kurset er at give dig den fornødne faglige viden om arbejdsmiljø, så du ved, hvad du snakker om, når du med dine nyerhvervede værktøjer bringer emnet i spil i HMU.

Indhold

Du vil få den nyeste viden indenfor det fysiske - og psykiske arbejdsmiljø. Du vil, med udgangspunkt i din egen hverdag, blive præsenteret for værktøjer til at risikovurdere påvirkningerne i arbejdet og metoder til, hvorledes du kan forbedre arbejdsmiljøet. Men denne viden skal også sættes i spil, hvis der skal sikres et bedre arbejdsmiljø. Anden del af kurset fokuserer derfor på, hvordan du med overbevisning kan kommunikere både positive og negative beslutninger til dit bagland. Du får mulighed for at afprøve en række forskellige kommunikative virkemidler, og får konkrete værtøjer til at styrke din argumentation. Du bliver også præsenteret for række metoder til at styrke din troværdighed og personlige gennemslagskraft, så du står stærkt i HMU.

Undervisningsform

Undervisningen vil veksle mellem oplæg og arbejde i mindre grupper. Du får mulighed for at arbejde med cases fra din egen arbejdsplads. Der bliver lagt vægt på viden, praksis og egen kommunikation.

Undervisere

Jody Shaw, selvstændig kommunikationskonsulent

Hanne Christensen, partner og seniorkonsulent i Projekthuset Aron

BEMÆRK: hvis du er AMR og ikke TR, får du ikke lønrefusion fra SL, men skal søge det ved din arbejdsgiver.

 

Max 30 deltagere

18. – 20. november              Best Western, Fredericia

Tilmeldingsfrist 16. september 2019