Artboard 1icon_burger icon_checkmark_red icon_checkmark icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

2019

25

november

Medlemsmøde - status på arbejdet for overenskomst for familieplejere KORSØR

STED

Comwell Korsør
Ørnumvej 6
4220 Korsør

Tid

Kl. 09:30 - 12:30

TILMELDINGSFRIST

22. november 2019

ARRANGØR

Socialpædagogerne

Tilmeld dig ved at skrive til Kursustilmelding@sl.dk

Socialpædagogerne inviterer til møde om status på arbejdet for overenskomst for familieplejere.

Forbundsformand Benny Andersen og forbundsnæstformand Verne Pedersen deltager. På mødet vil de orientere om, hvad der arbejdes med i øjeblikket omkring familieplejernes ansættelsesforhold på nationalt plan og på lokalt plan. Blandt andet om det aktuelle arbejde i forbundet i forbindelse med KL’s (kommunernes landsforening) anbefaling af en gennemsnitsmodel.

Vi har spurgt om KL vil komme og fortælle om arbejdet med gennemsnitsmodellen. KL har henvist til Hanne Bedholm Rasmussen som vi har været så heldige at få en aftale med.

Hanne har indtil for nylig har været leder af familieplejen i Aarhus. Hun har været med helt fra starten af, hvilket vil sige, siden 2009, hvor Aarhus tog de første skridt med Gennemsnitsmodellen. Hanne er nu i Svendborg Kommune som konsulent og er ved at implementere Gennemsnitsmodellen der.

Hanne kommer til at slutte mødet af med et oplæg fra kl. 11.30-12.30.

 NB: Hvis man allerede har tilmeldt sig og ikke har mulighed for at blive, er det naturligvis i orden at man lister afsted når klokken bliver 12.00.

Dato og Lokation:

25/11 Korsør – Comwell Korsør, Ørnumvej 6, 4220 Korsør (Kreds Midtsjælland)

2/12 Herning – Kredskontoret Midt- og Vestjylland, Birk Centerpark 4, 7400 Herning (Kreds Midt- og Vestjylland) se særskilt tilmelding den 2. december.

Af hensyn til de medlemmer, der ikke har mulighed for at deltage i møderne, vil vi filme mødet i Korsør og efterfølgende dele optagelsen via nyhedsbrevet Familieplejeren.

Program

9.30 Kaffe/the og morgenmad ved ankomst

10.00 Mødet starter

11.30-12.30 Oplæg fra Hanne Beedholm Rasmussen

12.30 Mødet slutter - sandwich to go