Artboard 1icon_burger icon_checkmark_red icon_checkmark icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

2019

18

november

Medlemsmøde og webinar

STED

Socialpædagogerne Storkøbenhavn
Lindevænget 19
2750 Ballerup

Tid

Kl. 16:45 - 19:00

TILMELDINGSFRIST

17. november 2019

ARRANGØR

Socialpædagogerne Storkøbenhavn

Der er tidligere udsendt invitation til at deltage på et webinar omkring de nye regler for magtanvendelser angående borgere med varig psykisk eller fysisk funktionsnedsættelse.

Webinaret afvikles mandag d. 18. november 2019 kl. 17-18.

Oplægsholder er jurist Susanne Wiederquist, der i sit oplæg vil præsentere hovedelementerne i de nye regler. Undervejs svarer hun på spørgsmål fra deltagerne.

Vi har i Kreds Storkøbenhavn planlagt et medlemsarrangement på godt 2 timer fra klokken 16.45 til 19.00, hvor vi sammen ser webinaret på storskærm.
Vi har inviteret Anders Aittomaki, konsulent fra Gentofte, til at deltage, således at vi i forlængelse af webinaret, får mulighed for at fortsætte drøftelsen af det nye regelsæt og stille de spørgsmål til Anders, som vi ikke nåede at få stillet under webinaret .

Hvis du allerede nu ligger inde med et spørgsmål, du godt kunne tænke dig at få drøftet, er du velkommen til at sende det i en mail til ksn@sl.dk.

De nye regler træder i kraft den 1. januar 2020. Men hvad betyder de egentlig for de socialpædagogiske arbejdspladser?
Socialpædagogerne vil gerne medvirke til at udbrede kendskabet til de nye regler og medvirke til at sikre, at der udvikles en god praksis om dem på arbejdspladserne.

Derfor håber vi, at du har lyst til at være med og udnytte en god mulighed for at møde kolleger fra kredsen og selv deltage aktivt i diskussionen af hvordan det nye regelsæt skal håndteres.

Vi byder på sandwich, øl og vand undervejs.

Hvis du ønsker at tilmelde dig arrangementet, skal du kontakte kreds Storkøbenhavn  pr. mail storkoebenhavn@sl.dk