Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

TRE483 Kom videre i dit TR-arbejde

18

jan

Sted

Digitalt møde

Tid

18. januar 2022 Kl .08:15 - 19. januar 2022 Kl. 16:00

Arrangør

Socialpædagogerne

Tilmeldingsfrist

22. november 2021

Ledige pladser

TRE483 Kom videre i dit TR-arbejde

OBS! Kurset er ændret til et digitalt kursus.

Målgruppe
Kurset henvender sig til tillidsrepræsentanter, der tidligere har deltaget i forskellige TR efteruddannelseskurser og har brug for opfølgning, inspiration og sparring på de aktuelle udfordringer, de står i, for at blive bedre til at håndtere deres TR arbejde.

Formål
Kursets formål er at give dig tid og rum til at stoppe op og reflektere over dit TR arbejde i fællesskab med andre TR. Det er i mindre udstrækning et kursus, der giver ny viden, men først og fremmest et kursus, der skaber nye rammer for refleksionen. Du får desuden lejlighed til at arbejde med et helt personligt dilemma/udfordring, som du ønsker at komme videre med. Kurset afsluttes med, at du får formuleret en personlig ”handleplan” for dit videre virke som TR.

Indhold
·      Hvordan bruger jeg min tid? Hvordan prioriterer jeg bedst? Hvordan arbejder jeg mere proaktivt, så jeg ikke bliver væltet omkuld af arbejdsopgaverne?

·      Hvordan sikrer jeg mig, at jeg har mine kolleger med mig? Vi arbejder med den ”psykologiske kontrakt” mellem TR og kolleger, en forventningsafstemning der måske skal fornys.

·      Min rolle som TR i relation til AMR og leder, og hvordan håndterer jeg min egen rolle i TRIO-samarbejdet?

·      Vi arbejder med et konkret dilemma, som du medbringer på kurset, og som du ønsker at komme videre med og få ny inspiration til at se fra andre vinkler.

Undervisningsform
Undervisningen vil foregå i en vekselvirkning mellem oplæg, dialog og øvelser, hvor der arbejdes med de relevante TR udfordringer i en form, der understøtter den refleksion, der er ønsket. Alle deltagerne vil inden kurset blive bedt om at beskrive et dilemma, de står i som TR, og som de ønsker at arbejde med under kurset.

Underviser
Naja Amelung

Sted
Digitalt via Zoom

Varighed
2 dage

Antal pladser
30

Kursusnr.           Tid                                           Tilmeldingsfrist
TRE483              18. – 19. januar 2022          16. november 2021         

TRE483 Kom videre i dit TR-arbejde

Sted

Digitalt møde

Tid

18. januar 2022 Kl .08:15 - 19. januar 2022 Kl. 16:00

Arrangør

Socialpædagogerne

Tilmeldingsfrist

22. november 2021

Ledige pladser

Tilmelding til: TRE483 Kom videre i dit TR-arbejde