Artboard 1icon_burger icon_checkmark icon_checkmark_red icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

2020

21

september

Fagligt Selskab - Konference 'Magten i et etisk og praktisk perspektiv'

STED

Comwell Kolding
Skovbrynet 1
6000 Kolding

Tid

Kl. 09:30 - 15:30

TILMELDINGSFRIST

16. juni 2020

ARRANGØR

Socialpædagogerne

PRIS MEDLEM

300 kr.

*Tilmelding er lukket pga. stor interesse og dermed lang venteliste

”Magten i et etisk og praktisk perspektiv”
Servicelovens regler om magtanvendelser bygger på det enkelte menneskes ret til selvbestemmelse og har til formål at begrænse magtanvendelser mest muligt. Men som socialpædagog kan man komme ud for situationer, hvor man kan være nødt til at gribe ind over for en borger. Derfor er forebyggelse af magtanvendelser en vigtig faglig opgave, der handler om at udfordre sin vante tænkning og se en given situation på ny. At gøre brug af magtanvendelser fører dog ofte en række etiske problemstillinger med sig; for hvilke beslutninger må man helt præcist træffe på en borgers vegne? Og hvordan kan man vide sig sikker på, at en mindre indgribende foranstaltning ikke ville være nok?
Spørgsmål som disse vil såvel praktikere som forskere tage op på konferencen, der er planlagt af koordinationsgruppen i fagligt selskab om mennesker med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser i boenheder.

Ved tilmeldelse skal du prioritere to ud af tre workshops. Se mere i programmet.

1. Erfaret magt v/ Stine Grønbæk Jensen
2. Magtanvendelser på Autisme Center Vestsjælland v/ Winnie Thorsø og Zenel Koko
3. Metoder og etik v/ Søren Holst

Hvis arbejdsgiveren skal betale, oplys da EAN nr. Ellers sender vi en faktura til din mailadresse umiddelbart før konferencen.

*Vi holder løbende øje med coronasituationen, og i tilfælde af aflysning refunderer vi din deltagerbetaling