Artboard 1icon_burger icon_checkmark icon_checkmark_red icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

2020

21

september

AFLYST - Fagligt Selskab - Konference 'Magten i et etisk og praktisk perspektiv'

STED

Comwell Kolding
Skovbrynet 1
6000 Kolding

Tid

Kl. 09:30 - 15:30

TILMELDINGSFRIST

16. juni 2020

ARRANGØR

Socialpædagogerne

PRIS MEDLEM

300 kr.

KONFERENCEN ER AFLYST

På grund af udviklingen i COVID-19-situationen er vi desværre nødt til at aflyse konferencen ”Magten i et etisk og praktisk perspektiv” i Kolding på mandag den 21. september 2020 kl. 9.30 – 15.30. Der vil selvfølgelig ikke blive opkrævet deltagergebyr for konferencen.

Vi beklager, at aflysningen kommer så sent, men vi har håbet til det sidste, at vi kunne gennemføre konferencen, for vi ved, at der har været stor interesse for arrangementet.

For at imødekomme den store efterspørgsmål har vi lavet aftaler med konferencens hovedoplægsholdere, Bo Hejlskov Elvén og Per Revstedt, om, at vi laver digitale webinarer med dem i stedet. Webinarerne vil både kunne ses ”live”, hvor der kan også stilles spørgsmål, eller de kan genses efterfølgende, hvis man ikke har mulighed for at deltage på selve dagen.

Detaljerne omkring adgangen til webinarerne melder vi ud på et senere tidspunkt, men sæt allerede nu kryds i kalenderen:

  • Mandag d. 5. oktober 2020 kl. 16-17: Webinar med Per Revstedt.
  • Mandag d. 19. oktober 2020 kl. 16-17: Webinar med Bo Hejlskov Elven.

Hvis I har konkrete spørgsmål til konferencen eller webinarerne, er I velkomne til at kontakte socialfaglig konsulent Sofie Thal Fisker på son@sl.dk