Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

Fagligt medlemsmøde m/Rikke Østergaard

30

maj

Sted

Vejgaard-hallen
Vejgaard Torv 3
9000 Aalborg

Tid

30. maj 2022 Kl. 16:00 - 18:00

Arrangør

Socialpædagogerne Nordjylland

Tilmeldingsfrist

20. maj 2022

Ledige pladser

Fagligt medlemsmøde m/Rikke Østergaard

Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben...Sådan undgår du, at blive følelsesforurenet på jobbet


Vi kender det alle, vi kan være i godt humør, være motiverede og fokuserede, men så pludselig er der noget eller nogen som bare dræber energien i rummet og du er blevet følelsesforurenet.
Vi har de seneste mange år, talt meget om stress på de danske arbejdspladser, men i dette foredrag, gør Rikke Østergaard op med den gængse opfattelse af stress. Når der er stress i en virksomhed, handler det langt oftere om dårlig stemning på arbejdspladsen end for højt arbejdspres. Stress kommer ofte i kølvandet af, at en medarbejder eller leder får lov til at forurene stemningen uden selv at være klar over det. Alligevel taler vi om arbejdsrelateret stress som noget der handler om for meget arbejde, fordi det kan være så pokkers svært at sætte en finger på, hvad der går galt, når det handler om følelsesforurening.

Vi mennesker smitter hinanden med vores følelser, da vi er flokdyr og altid ubevidst vil tilpasse os stemningen i flokken. Hvis du er sammen med en der er stresset, smitter det, men det smitter også, hvis du er sammen med en som er i godt humør og motiveret.

Mentalsundhedsekspert, ledelsesrådgiver og sociolog Rikke Østergaard introducerer dig til den nyeste forskning omkring social intelligens og hvordan vi mennesker smitter hinanden i hverdagen.

I foredraget vil du redskaber til at:
  • Beskytte dig selv mod ikke at blive smittet af andres stress og dårlige humør
  • Ændre stemningen både på arbejdet og privat fra negativ til positiv
  • Undgå følelsesmæssig forening på din arbejdsplads

Foredraget er baseret på sociologien omkring, hvordan følelser smitter, når vi mennesker er sammen, samt den nyeste hjerneforskning omkring hvad der sker i hjernen, når vi smitter hinanden. Først når vi forstår hvad der er på spil, kan vi ændre det.

Fagligt medlemsmøde m/Rikke Østergaard

Sted

Vejgaard-hallen
Vejgaard Torv 3
9000 Aalborg

Tid

30. maj 2022 Kl. 16:00 - 18:00

Arrangør

Socialpædagogerne Nordjylland

Tilmeldingsfrist

20. maj 2022

Ledige pladser

Tilmelding til: Fagligt medlemsmøde m/Rikke Østergaard