Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

Er du snart færdiguddannet eller nydannet?

Vi har samlet brugbar viden for dig, som snart dimitterer fra pædagoguddannelsen eller som er nyuddannet. Få overblik over, hvad du skal have styr på for at få dagpenge, når eksamenerne er overstået. Du kan også høre om supplerende dagpenge, og hvilke regler der gør sig gældende i forhold til barsel, sygdom og ferie, hvis du er ledig.

Din vej til dagpenge

Få styr på dagpengereglerne på 5 minutter. Der er en stribe betingelser, du skal opfylde, for at kunne få dagpenge, når du er nyuddannet og har afsluttet studiet. Der er tilmed en frist for, hvornår du skal have styr på det. Eylem Güleryüz, der er sagsbehandler i Socialpædagogernes a-kasse, fører dig sikkert gennem processen.

Barsel, sygdom og ferie

Som nyuddannet og ledig kan du pludselig stå i en livssituation, hvor du har brug for hjælp. Det kan være, at du eller din kæreste bliver gravide, og har brug for barsel. Det kan også være, at du bliver syg eller skal på ferie. Uanset hvad så er din a-kasse klar til at guide dig. Få styr på reglerne om barsel, sygdom og ferie.

Supplerende dagpenge

Supplerende dagpenge handler om, at du har mulighed for at kombinere arbejde med at modtage dagpenge. Der er dog en række betingelser, som du skal opfylde for at kunne få supplerende dagpenge. Få styr på reglerne her.