Artboard 1icon_burger icon_checkmark icon_checkmark_red icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

Er du snart færdiguddannet eller nydannet?

Vi har samlet brugbar viden for dig, som snart dimitterer eller som er nyuddannet. Du får bl.a. en lynhurtig gennemgang af, hvad du skal have styr på for at kunne få dagpenge, når eksamenerne er overstået. Du kan også høre om, hvordan det fungerer med supplerende dagpenge, og hvilke regler der gør sig gældende i forhold til barsel, sygdom og ferie, hvis du er ledig.

Din vej til dagpenge

Få styr på dagpengereglerne på 5 minutter. Der er en stribe betingelser, du skal opfylde, for at kunne få dagpenge, når du er nyuddannet og har afsluttet studiet. Der er tilmed en frist for, hvornår du skal have styr på det. Eylem Güleryüz, der er sagsbehandler i Socialpædagogernes a-kasse, fører dig sikkert gennem processen.

Barsel, sygdom og ferie

Som nyuddannet og ledig kan du pludselig stå i en livssituation, hvor du har brug for hjælp. Det kan være, at du eller din kæreste bliver gravide, og har brug for barsel. Det kan også være, at du bliver syg eller skal på ferie. Uanset hvad så er din a-kasse klar til at guide dig. Få styr på reglerne om barsel, sygdom og ferie.

Supplerende dagpenge

Supplerende dagpenge handler om, at du har mulighed for at kombinere arbejde med at modtage dagpenge. Der er dog en række betingelser, som du skal opfylde for at kunne få supplerende dagpenge. Få styr på reglerne her.