Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu
TTEMA: Studerende

Medlemsfordele for studerende

Få et overblik over dine faglige fordele såsom karriererådgivning, netværk, hjælp fra din tillidsrepræsentant, jobrådgivning og stressvejledning. Du kan også læse om forsikringer, rabat på studiebøger og andre kontante fordele, som skaber lidt overskud – også i et presset studiebudget.

Faglige fordele

Faglig inspiration til dine opgaver

Som studerende er du i fuld gang med at tilegne dig viden og læring i faget. Som medlem af Socialpædagogerne kan du hente materialer, der kan understøtte dit studie fx i Fagbladet Socialpædagogen og Socialpædagogernes Vidensbank. 

Få inspiration i vores Vidensbank: viden.sl.dk

Læs fagbladet her: socialpaedagogen.sl.dk

 

Fagligt Fokus (guides, webinarer & podcast

’Fagligt Fokus’ er medlemmernes digitale fagunivers. Her er socialpædagogikken i centrum, og du finder bl.a. faglige guides, podcasts og webinarer, som du kan bruge som inspiration til at udvikle og holde din egen socialpædagogiske praksis opdateret.

Gå til Fagligt fokus her

Podcast

Med ’Socialpædagogerne Podcast’ i ørerne bliver du skarpere på din faglighed, mens du er på farten. Vi dykker ned i spændende emner og metoder og tilgange i det socialpædagogiske fag, og i hver episode kan du både blive klogere på relevant teori, og lade dig inspirere af, hvordan dygtige socialpædagoger bruger teorien i det daglige arbejde med borgeren.

Find podcasten her:

Faglige fællesskaber og netværk

Som medlem bliver du en del af et stort fagligt fællesskab. Som studerende kan du ligesom andre medlemmer deltage i lokale arrangementer og temadage, hvor du kan møde andre medlemmer, udveksle viden og få inspiration.

Vi har også en række faglige selskaber, som holder konferencer og andre faglige arrangementer.

Støtte og hjælp fra din tillidsrepræsentant under praktikken

Med over 1.200 aktive tillidsrepræsentanter fordelt på arbejdspladser over hele landet er Socialpædagogerne med høj sandsynlighed tilstede på dit praktiksted. Vores tillidsrepræsentanter har fokus på trivsel og et godt og sundt arbejdsmiljø på arbejdspladsen.

Som studerende kan du tage fat i din tillidsrepræsentant under praktikken, hvis arbejdsmiljøet halter, eller du bliver usikker på dine ansættelsesvilkår.

Læs om dine rettigheder under praktik

Nyhedsbrev

Socialpædagogerne udsender jævnligt nyhedsbreve til studerende, hvor du modtager aktuelle nyheder, faglig viden, medlemstilbud og information om relevante arrangementer. Vi sender til alle PLS-medlemmer, som ved indmeldelse hos PLS, har tilkendegivet Socialpædagogerne som primært interesseområde. Du kan altid ændre dit interesseområde via ’min side’ på pls.dk.  

Jobkonsulenter, som kender dit fag

Som medlem af Socialpædagogerne kan vores landsdækkende jobkonsulenter hjælpe dig, når du skal have dit første job. Eller hvis du på et tidspunkt ønsker at prøve noget helt andet inden for dit fag og har brug for sparring omkring dine overvejelser og beslutninger.

Læs mere om jobkonsulenterne

Et særligt fag kræver en helt særlig fagforening

Socialpædagoger arbejder for at give udsatte mennesker et liv med mening og livskvalitet. Det kræver noget særligt. Derfor arbejder vi som fagforening for at give vores medlemmer de bedste forhold.

Vi arbejder bl.a. for attraktive løn- og ansættelsesforhold og tilbyder rabatter på bøger, forsikringer og meget mere. Det skaber lidt overskud - også i et presset studiebudget.

Du kan som medlem også være sikker på, at vi sætter dine arbejdsvilkår og udviklingen af socialpædagogikken på den politiske dagsorden. Sammen står vi stærkest.

Karriererådgivning

Du kan som medlem få individuel og professionel sparring omkring karriere, arbejdsliv og kompetenceudvikling.

Læs mere om karriererådgivning

Gratis råd og vejledning om stress

Oplever du problemer med stress, og har du behov for at få et overblik over din situation og dine handlemuligheder? Hos Socialpædagogerne har du mulighed for at få råd og vejledning fra en faglig konsulent, som har været igennem et stressvejlederforløb.

Kontante medlemsfordele

PlusKort - fordele og tilbud

Som medlem hos Socialpædagogerne har du automatisk adgang til fordelsprogrammet PlusKort

PlusKort er en gratis fordels- og rabatordning, der tilbyder medlemmerne en række fordele som forbrugere. Som medlem af Socialpædagogerne får du automatisk adgang til en række rabatter på alt fra cykler og mobiltelefoner til tøj og rejser.

For at komme i gang med at bruge dine rabatter, skal du hente PlusKort app’en til din smartphone. Du finder appen dér, hvor du plejer at hente apps til din telefon. Med appen på din smartphone, har du altid dit PlusKort ved hånden, overblikket over alle rabataftaler nær dig samt information om nye rabatter og ekstra gode tilbud.

Første gang du benytter appen, skal du logge ind med MitID og oprette en brugerprofil.

Spørgsmål om PlusKort kan rettes til Fagbevægelsens Fordelsprogram på telefon 70 10 20 60 eller via mail på info@pluskort.dk.

Læs mere om rabatordningen her pluskort.dk

Arbejdermuseet

Medlemmer hos Socialpædagogerne har gratis adgang til Arbejdermuseet i København. 

Som medlem kan du tage gratis på Arbejdermuseet i København. Museet formidler arbejdernes historie gennem tiden via spændende udstillinger, som kan være sjove at opleve med både børn og voksne.

Museet ligger i Rømersgade i København - lige ved Nørreport. Du skal vise dit PlusKort for at få gratis adgang. 

Se åbningstider og meget mere

Rabat hos FolkeFerie
Som medlem af Socialpædagogerne får du rabat hos FolkeFerie.dk

Kontakt Folkeferie for at få nærmere information: 

FolkeFerie.dk
Gammel Kongevej 33
1610 København V
 
Telefon til salgsafdelingen: 7030 0208

Husk at oplyse dit medlemsnummer!

Alka Mobil

Som medlem af Socialpædagogerne - får du adgang til Alka Mobil, som tilbyder billige mobilabonnementer.

Priser fra 39 kr./md.

Se alle abonnementer på alkamobil.dk.

Gratis ansvarsforsikring 18-25 år

Hvis du er mellem 18-25 år og medlem af Socialpædagogerne, er du helt automatisk omfattet af den gratis ansvarsforsikring for unge. Så er du dækket ind, hvis uheldet er ude.

Læs mere om forsikringen her.

Lærerstandens Brandforsikring

Bliv forsikret i Lærerstandens Brandforsikring
Som medlem af Socialpædagogerne kan du købe private forsikringer hos Lærerstandens Brandforsikring.

’Bedst i test’ flere gange
Lærerstandens Brandforsikring er flere gange blevet kåret ”Bedst i Test” af Forbrugerrådet Tænk Penge.

Lærerstandens Brandforsikring tilbyder forsikringer, som giver dig den økonomiske tryghed, du har brug for, hvis du bliver ramt af en skade eller en ulykke. Det gælder bl.a.:

Et forsikringsfællesskab med mening og værdi for dig
Hos Lærerstandens Brandforsikring bliver du en del af et medlemsejet forsikringsfællesskab. Det betyder, at vi dækker ind for hinanden og deles om alt – også risikoen og regningen. Målet er at sikre dig den bedste dækning. Du kan forvente en god rådgivning og en tillidsfuld skadesbehandling. Og når du har haft indboforsikring i tre år, får du en loyalitetsrabat som tak for, at du er et trofast medlem af forsikringsfællesskabet.

Lærerstandens Brandforsikring er en del af LB Forsikring, der også består af Bauta Forsikring og Runa Forsikring.

Ring, og få et tilbud på 33 95 76 80, eller læs mere på Lærerstandens Brandforsikrings hjemmeside

Forbrugsforeningen
Som medlem af Socialpædagogerne kan du blive medlem af Forbrugsforeningen og få glæde af de fordele, som foreningen tilbyder. 

Handl som du plejer, og betal med Forbrugsforeningskortet, så optjener du helt automatisk bonus. Bonus er for det meste på ca. 8-10% - men kan være helt op til 34%. Du optjener også bonus, når der er udsalg i forretningen.

Optjen bonus hos bl.a. Uno X, Silvan, Imerco, Power, Spies Rejser, Sportsmaster, Bahne, Tøjeksperten, Thiele og Bauhaus.

Hver år i december sættes din samlede bonus ind på dit Forbrugsforeningskort; så er der lidt mere at handle for i december.

Meld dig ind på forbrugsforeningen.dk

PlusKort Guld - Mastercard

Når du er medlem hos Socialpædagogerne kan du søge om at få et PlusGuldkort – et kombineret rabatkort og internationalt betalingskort.

Rabatkort

Kortet kan bruges til at få rabat hos alle PlusKort partnere, ligesom det almindelige PlusKort.

Når du betaler med dit PlusGuldkort, der hvor der gives PlusKort rabat, får du nogle steder rabatten automatisk, og hver måned er der, som noget særligt, ekstra Guldkort-rabat hos en eller flere udvalgte PlusKort partnere.

Betalingskort i Danmark og udlandet

Kortet er også et Mastercard, hvilket betyder at du kan bruge det som betalingskort i Danmark og udlandet. Og handler du på nettet får du gavn af den ekstra sikkerhed, der ligger i kortet. Det koster ikke noget at få kortet, og du skal ikke betale et årligt gebyr for at have kortet.

Læs mere og ansøg om PlusGuldkort her – link: https://www.plusguldkort.dk/

Ungdomsforsikring hos Alka

For medlemmer mellem 18-29 år
Medlemmer under 30 år, kan få en særlig ungdomsforsikring til en af markedets laveste priser. Den dækker, hvis du får stjålet dine ejendele, eller du laver skader på andre eller deres ting. Du kan gratis vælge månedlig betaling, der sikrer ekstra luft i økonomien. Og så kan du sammensætte den med andre forsikringer efter lige netop dine behov.
Bestil en Forbunds Ungdomsforsikring

10 % rabat på dine øvrige private forsikringer
Alle medlemmer af Socialpædadgogerne får 10 % rabat på private forsikringer i Alka (gælder dog ikke den særlige Forbunds Indboforsikring). Lav fx et pristjek på din bilforsikring

Hvis du ønsker tilbud på privatforsikringer, kan du enten kontakte Alka direkte eller blive ringet op ved at udfylde formularen her