Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu
TTEMA: Privatansat

Prøvemedlemskab til 99 kr. pr. måned i tre måneder

Socialpædagogerne tilbyder lige nu alle medlemmer ansat på en privat arbejdsplads medlemskab af fagforeningen for kun 99. kr. pr. måned i tre måneder. Medlemskabet giver dig adgang til vigtige medlemsfordele. Du kan bl.a. få sparring omkring lønforhandling, få tjekket din lønseddel, blive en del af et stort fagligt netværk og få adgang til faglig viden, som kan udvikle dig fagligt og personligt

Bliv medlem nu for kun 99 kr. pr. måned

Bliv medlem ved at ringe på tlf.: 7248 6030, så hjælper vi dig hurtigt og nemt med at blive meldt ind.

*Ved indmeldelse på sl.dk sørger Socialpædagogerne automatisk for, at du indmeldes på prøvemedlemskabet, hvis du er privatansat. Dette gælder i perioden 1. september 2021 til 28. februar 2022

Lønforsikring – få 80 % af din løn som ledig

Er du medlem af både Socialpædagogernes fagforening og a-kasse, så har vi sørget for, at du er dækket af vores kollektive lønforsikring. Det betyder, at du får et supplement til dagpengene, så du er sikret 80 % af din løn i seks måneder, hvis du skulle blive ledig. Lønforsikring giver dig dermed en ekstra indtægt i ledighedsperioden, som kan have stor betydning, når de fasteudgifter skal betales.

Betingelser for et prøvemedlemskab

Prøvemedlemskabet af fagforeningen koster 99 kr. pr. måned de første 3 måneder. Efter de tre måneder opkræves almindeligt kontingent.

Bemærk, at tilbuddet gælder nye medlemmer, som er ansat på det private område. Tilbuddet kan benyttes frem til d. 28. februar 2022.

Når prøvemedlemskabet slutter

Efter du har været prøvemedlem i 3 måneder, opkræves du almindeligt kontingent. Dit kontingent overgår automatisk til ordinært medlemskab.  Du skal derfor ikke foretage dig noget, medmindre du ønsker at blive udmeldt.

Skulle du ikke have lyst til at forsætte medlemskabet, kan du melde dig ud uden omkostninger på tlf. 7248 6030 eller ved at sende os en mail. Du kan opsige medlemskabet til næstkommende 1. i måneden.

Hvorfor skal du være medlem?

Socialpædagogerne er et fagligt fællesskab. Og vi er til for dig, som arbejder med borgere med særlige behov. Vi har en høj faglige ekspertise, og vi anerkender de vigtige og fagligt udfordrende opgaver, du påtager dig i dit arbejdsliv. Mere end hver tredje opgave på det specialiserede socialområde bliver løst på private arbejdspladser. Derfor er det vigtigt, at vi skaber de bedste rammer for, at du kan bruge din faglighed til at forandre liv. Hos Socialpædagogerne kæmper vi hver dag for at sikre dig og dine kollegaer et trygt arbejdsliv og gode vilkår.

Som medlem støtter du op om det faglige fællesskab, og du styrker vores gennemslagskraft, når vi fx skal indgå aftaler om løn- og ansættelsesvilkår. Derudover får du blandt andet adgang til lokal hjælp og rådgivning, viden og erfaring fra 40.000 andre, der arbejder med borgere med særlige behov, og du kan dykke ned i vores store faglige medlemsunivers ”Fagligt Fokus” som bl.a. indeholder fagartikler, podcasts og webinarer.

Sådan kan du bruge os

  • Få en grundig gennemgang af din kontrakt og ansættelsesvilkår
  • Få tjekket din lønseddel for fejl og få sparring omkring næste lønforhandling
  • Få professionel sparring om din karriere, arbejdsliv og kompetenceudvikling af vores dygtige karriererådgivere
  • Få gratis hjælp, hvis du oplever tegn på stress. Du kan altid søge råd og vejledning hos vores kompetente rådgivere
  • Fagforeningsfradrag: Du kan trække 6000 kr. årligt af dit medlemskontingent fra i skat

Ring mig op

Jeg vil gerne høre mere om indmeldelse