Artboard 1icon_burger icon_checkmark icon_checkmark_red icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

Lone Lundholm Simonsen

Lone-Lundholm-Simonsen_180.jpg
Enhed
A-kasse
Stilling
Jobkonsulent
Mobil 9359 7375
Direkte nr. 7248 6966
Email

Lone har mere end 20 års erfaring med vejledning og undervisning inden for det arbejdsmarkedspolitiske felt og har været ansat i både faglige, private og offentlige organisationer. Et udpluk af tidligere opgaver: Udvikling og afvikling af inspirations- og afklaringsforløb. Udvikling af undervisningsmateriale.  Rekruttering har været i fokus nogle år. 

Har fokus på vejledning, udvikling af og undervisning på a-kassens temamøder om jobsøgning, kompetenceafklaring og jobsamtaler, mv. Jobformidling og kontakt til socialpædagoger i hele Sydjylland er også opgaver. Afholdelse af møder, samt administrative opgaver er naturlige dele af hverdagen. Som jobkonsulent hos Socialpædagogerne synes Lone, det er spændende at være med til at opmuntre og vejlede medlemmer til at få øje på muligheder, med afsæt i deres egne kompetencer samt et blik på arbejdsmarkedet.