Artboard 1icon_burger icon_checkmark_red icon_checkmark icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

Else Marie Pedersen

Else-Marie-Hollen-Pedersen_180.jpg
Enhed
A-kasse
Stilling
Jobkonsulent
Mobil 9359 7373
Direkte nr. 7248 6948
Email

Else Marie er uddannet socialrådgiver fra Aalborg Universitet. Hun har efterfølgende taget en systemisk projektlederuddannelse ved Rambøll, Psykiatrivejleder om kommunikation med psykisk sårbare samt første del af Systemisk Coachuddannelse ved Axept.

Hun har flere års erfaring inden for beskæftigelsesområdet og juridisk praksis inden for beskæftigelsesområdet, socialområdet samt handicapområdet. Hun har fungeret som kombineret vejleder og jobkonsulent, og er vant til at have kontakt med både borgere og virksomheder for at sikre et godt match. Hun har også været frivillig i Dansk Flygtningehjælps Rådgivning samt i en kvindecafé for kvinder med anden etnisk baggrund end dansk.

Hos Socialpædagogerne har hun været en del af traineeforløbet og laver rådighedsvurderinger, nyledigmøder og afholder ligeledes temamøder. Løbende har hun individuelle samtaler, og hendes fokus er at finde ind til netop dét medlemmet brænder for, og derefter overføre det til en konkret jobsituation.