Artboard 1icon_burger icon_checkmark icon_checkmark_red icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

Praktikpladser på socialpædagogiske arbejdspladser og praktikvej

praktikvejledning-afrapportering-endelig-udgave-1.jpg

Den nye pædagoguddannelse træder i kraft august 2014, hvor en social- og specialpædagogisk studieretning bliver en realitet.

I den forbindelse har Socialpædagogerne lavet nærværende undersøgelse, der indeholder data, som Uddannelsesministeriet har efterspurgt angående praktikpladser til pædagogstuderende og kompetenceniveau hos praktikvejledere.

Til undersøgelsen er der et appendix, som giver et billede af praktikpladsfordelingen regionalt, hvor forbundets 10 kredse udgør den regionale opdeling.

Undersøgelsen samt appendix giver en pejling på, hvor der er vigtigt at sætte ind i forhold til sikring af det rette antal praktikpladser, og hvordan kompetenceniveauet i praktikvejledning er på de socialpædagogiske arbejdspladser.