Artboard 1icon_burger icon_checkmark icon_checkmark_red icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

Arbejdsmiljø

En undersøgelse af socialpædagogers arbejdsmiljø

Arbejdsmiljøundersøgelse_marts2017_forside.jpg

Denne undersøgelse er en del af det videns grundlag, som har afsæt i Socialpædagogernes arbejdsmiljøstrategi - Arbejdsmiljø og Faglighed går hånd i hånd. Arbejdsmiljøstrategien blev besluttet på kongressen i 2014. Kongresbeslutningen blev fulgt op af en handlingsplan, som var startskuddet på mange lokale og centrale aktiviteter og initiativer. Alle aktiviteter blev tilrettelagt med henblik på at understøtte et øget fokus på arbejdsmiljøet på socialpædagogiske arbejdspladser.

Formålet med undersøgelsen er dels at kortlægge socialpædagogers arbejdsmiljø anno 2017, herunder undersøge hvilke faktorer der påvirker arbejdsmiljøet, og dels undersøge om der er sket en udvikling siden vi gennemførte den første arbejdsmiljøundersøgelse i 2013.

Undersøgelsen er gennemført blandt et repræsentativt udsnit af Socialpædagogernes medlemmer i februar 2017.