Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

Kom med på Socialpædagogernes kongres

Her kan du ansøge om at deltage som inviteret medlem på Socialpædagogernes kongres den 14. november 2018. Socialpædagogerne dækker dine udgifter i forbindelse med din deltagelse.

Tilmelding er lukket

Der er lukket for tilmeldingen (frist 8/10) for at ansøge om, at være gæst på kongressen.

Hvem skal deltage?

Umiddelbart efter ansøgningsfristen den 8. oktober, får I besked om, hvem der skal deltage på kongresdagen.

Du hører fra os, så snart vi ved, om du er et af de 100 medlemmer, der skal med som inviteret medlem på Socialpædagogernes kongres den 14. november.

Info om deltagelse
Vi vil gerne høre dine tanker, idéer og holdninger til hvordan Socialpædagogerne kan udvikle sig som fagforbund. Derfor inviterer vi 100 medlemmer med på Socialpædagogernes kongres d. 14. november 2018 for at deltage i diskussioner og aktiviteter, der alle har fokus på, hvordan vi gør Socialpædagogerne til et endnu bedre fællesskab at være medlem af.

Kongressen er Socialpædagogernes øverste organ, og det er her det blandt andet besluttes, hvad forbundet fokuserer sit arbejde på de kommende to år.

Vi dækker dine transportomkostninger til og fra Hotel Nyborg Strand, hvor kongressen holdes, og der vil være mad og drikke hele dagen. Vi tilbyder dig derudover et honorar, der omtrent svarer til den løn, du går glip af, når du bruger en arbejdsdag på at tage på kongres med os.

Mere info om dagen
Dagens program for de inviterede gæster løber fra ca. kl. 11.30 - 17.15. De inviterede gæster starter dagen med at spise frokost sammen med de øvrige kongresdelegerede. De 100 inviterede medlemmer deltager i temadagen på lige fod med de 195 kongresdelegerede.

Dagen kommer til at bestå af korte oplæg, gruppearbejde og en masse inddragende øvelser som alle på forskellige og kreative måder, skal gøre os alle klogere på, hvordan vi udvikler os som medlemsorganisation. Som afslutning på dagen vil der være en kort opsamling for de 100 inviterede medlemmer, hvor de kan dele deres oplevelser fra dagen.

Dagen slutter med, at de 100 inviterede gæster sendes godt afsted hjemad med en madpose og et stort tak for deltagelsen.