Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

Socialpædagogerne søger student til sociale og digitale medier

Er du interesseret i kommunikation, nyhedsbreve og sociale medier - og vil du hjælpe med at skabe god kommunikation til medlemmer? Så er et studiejob hos Socialpædagogerne måske noget for dig. Du kommer til at arbejde med vores medlemskommunikation og med den interne kommunikation blandt forbundets 200 ansatte og valgte. Du får en stor rolle i forhold til udsendelse af nyhedsbreve, opdatering af websites og sociale medier, og skal være med til at kortlægge effekten af vores kommunikation, så vi bliver endnu mere relevante for vores medlemmer.

Profil

Vi forestiller os at du:

 • Er i gang med en relevant uddannelse (fx digital kommunikation eller journalistik)
 • Har mindst to år tilbage af dit studie
 • Er initiativrig, har gåpåmod og er ikke bange for at tage ansvar
 • Holder af at veksle mellem selvstændige opgaver og arbejde tæt sammen med resten af kommunikationsenheden
 • Har overblik, er struktureret og evner til at sætte dig ind i det enkelte medlems behov
 • Har gode sproglige evner og synes det er sjovt at arbejde med data

Dine arbejdsopgaver:

Du kommer til både at arbejde med dine kolleger i kommunikationsenheden og have kontakt med ansatte og valgte i resten af forbundshuset og vores 10 lokale kredse. Opgaverne er meget forskellige og spænder fra at løse opgaver med websites over fagblad, nyhedsbreve, sociale medier og intern kommunikation på vores intranet. Du vil naturligvis blive vejledt i, hvordan du skal løse og prioritere dine opgaver.

Typiske opgaver vil være:

 • Hjælpe med udsendelse af vores digitale nyhedsbreve i Peytz Mail
 • Opdatere og vedligeholde sl.dk og forbundets øvrige portaler i vores CMS Umbraco
 • Sikre samspillet på vores digitale kanaler og platforme, så indholdet kommer ud at leve
 • Overvåge trafik i Google Analytics og SEO-optimere vores digitale indsatser
 • Støtte vores interne kommunikation på intranettet
 • Hjælpe lokale webredaktører i forbindelse med mindre opgaver i fx Photoshop
 • Oprette opslag på sociale medier (Facebook og Instagram)
 • Udarbejde grafikker i Canva til brug på sociale medier
 • Bistå kommunikationsenheden med øvrige opgaver

Arbejdstiden er 15 timer ugentligt og er fleksibel i forhold til undervisning, eksamen osv.

Hvem er vi?

Du bliver ansat i Socialpædagogernes forbundssekretariat i København, hvor vi arbejder lidt over 100 kollegaer. Det samme antal kollegaer er ansat på vores ti lokale kontorer, som vi arbejder tæt sammen med til gavn for medlemmerne. Stillingen er placeret i enheden Kommunikation, hvor vi ud over dig er 9 ansatte. Enheden er blandt andet ansvarlig for fagblad, nyhedsbreve, sociale medier og kampagner.

Socialpædagogernes vision

Socialpædagogerne ønsker et solidarisk samfund, hvor alle mennesker har mulighed for at leve et godt liv og være en del af samfundet. Den socialpædagogiske faglighed skal være synlig og anerkendt for sine resultater. Socialpædagogikken skal indgå i mange dele af samfundet, fordi den gør en forskel for den enkelte borger og betaler sig for samfundet. Socialpædagoger skal have et indholdsrigt arbejdsliv, med ordentlige løn- og ansættelsesforhold, og opleve høj trivsel på arbejdspladsen. Ingen skal være nødt til at forlade faget.

Vilkår

Løn- og ansættelsesvilkår med udgangspunkt i standard ansættelseskontrakt for studentermedhjælpere i Socialpædagogernes forbundssekretariat. Vi har til huse i en charmerende bygning i hjertet af København. Arbejdstiden er røgfri, og vi har en rigtig god kantineordning med fokus på sund kost.

Yderligere information

For yderligere information er du velkommen til at kontakte webkonsulent Liselotte Seider på lss@sl.dk eller mobil 28912255 dagligt kl. 10.00-15.00.

Ansøgning

Send din ansøgning vedlagt CV senest den 8. august. Vi holder samtaler i uge 33. Tiltrædelse den 1. september.

Søg stillingen online.

Socialpædagogerne er fagforening for 39.000 medlemmer, der arbejder med udsatte børn og unge, personer med fysiske og psykiske handicaps og udsatte borgere. Læs mere på www.sl.dk