Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

Socialpædagogerne søger journalist- eller kommunikationsstuderende

Socialpædagogerne søger student med journalistisk baggrund til research og understøttelse af presse- og kommunikationsarbejde

Vil du bringe socialpædagogernes virkelighed tættere på journalister og beslutningstagere? Så er dette nyoprettede studiejob hos Socialpædagogerne måske noget for dig. Stillingen består i at systematisere vores medlems-casebank og understøtte vores arbejde med medlemskommunikation og presse.

Profil

Vi forestiller os, at du:

  • Er vant til at skrive og researche og er i gang med en relevant uddannelse (fx kommunikation eller journalistik)
  • Har mindst to år tilbage af dit studie

Dine primære opgaver: 

Hovedopgaven i stillingen er arbejde med den casebank, som Socialpædagogerne bruger i vores kommunikation, pressearbejde og interessevaretagelse. Her skal du være medudviklende og komme med input til, hvordan opgaven kan løses. En anden stor del af stillingen er løbende at understøtte pressearbejdet med medieovervågning og research.

Du kommer til at arbejde i krydsfeltet imellem kommunikation og presse og i tæt samarbejde med Socialpædagogernes mange fageksperter. I dagligdagen vil du særligt skulle understøtte pressechef Lise Møller Aarup, som vil allokere mange af dine opgaver, men du kan også forvente at indtræde i Kommunikations-enhedens øvrige opgaver.

Typiske opgaver vil være:

  • Opdyrke, systematisere og vedligeholde en casebank
  • Rundringning blandt medlemmer
  • Understøtte pressearbejdet med research og medieovervågning
  • Bistå kommunikationsenheden med øvrige opgaver

Dine kompetencer:

Vi forventer, at:

  • du er er initiativrig, har gåpåmod og ikke er bange for at tage ansvar
  • du holder af at veksle mellem selvstændige opgaver og arbejde tæt sammen med resten af kommunikationsenheden
  • du kan holde overblik, arbejder struktureret og synes det er sjovt at arbejde med vidensindsamling, systematisering, herunder Excel

Hvem er vi?

Du bliver ansat i Socialpædagogernes forbundssekretariat i København, hvor vi arbejder lidt over 100 kollegaer. Det samme antal kollegaer er ansat på vores ti lokale kontorer, som vi arbejder tæt sammen med til gavn for medlemmerne. Stillingen er placeret i enheden Kommunikation, hvor vi ud over dig er 8 ansatte. Enheden er blandt andet ansvarlig for fagblad, nyhedsbreve, sociale medier og kampagner.

Socialpædagogernes vision

Socialpædagogerne ønsker et solidarisk samfund, hvor alle mennesker har mulighed for at leve et godt liv og være en del af samfundet. Den socialpædagogiske faglighed skal være synlig og anerkendt for sine resultater. Socialpædagogikken skal indgå i mange dele af samfundet, fordi den gør en forskel for den enkelte borger og betaler sig for samfundet. Socialpædagoger skal have et indholdsrigt arbejdsliv, med ordentlige løn- og ansættelsesforhold, og opleve høj trivsel på arbejdspladsen. Ingen skal være nødt til at forlade faget.

Vilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Stillingen er på 15 timer pr. uge med mulighed for fleksibilitet i forbindelse med undervisning og eksamensperioder.

Vi har til huse i en charmerende bygning i hjertet af København. Arbejdstiden er røgfri, og vi har en rigtig god kantineordning med fokus på sund kost.

Yderligere information

For yderligere information er du velkommen til at kontakte pressechef Lise Møller Aarup på laa@sl.dk eller mobil 24 23 51 50.

Ansøgning

Send din ansøgning vedlagt CV senest 5. april 2021. Vi forventer at holde 1. samtaler i uge 15. Tiltrædelse 15. april 2021 eller snarest derefter.

Socialpædagogerne er fagforening for 39.000 medlemmer, der arbejder med udsatte børn og unge, personer med fysiske og psykiske handicaps og udsatte borgere.

Søg stillingen her