Artboard 1icon_burger icon_checkmark icon_checkmark_red icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

Generalist til GDPR compliance i Socialpædagogerne (tidsbegrænset stilling)

Kan du drive implementeringsprocesser og vil arbejde med sikring af persondata i en fagforening, så har vi jobbet til dig.

Profil
Som fagforening behandler vi medlemmers persondata på daglig basis. Vi har brug for en stærk generalist, der kan være med til at holde fokus på GDPR i vores dagligdag og sikre, at politikker og arbejdsgange modsvarer de lovgivningsmæssige krav. Vi søger en profil med en analytisk tilgang og kompetencer inden for projektstyring og kommunikation. Stillingen er tidsbegrænset og skal bidrage til, at vi kommer helt i mål med GDPR implementeringen i organisationen. Du skal skabe sammenhæng mellem vores digitale redskaber, praktiske arbejdsgange og de juridiske rammer, der er for arbejdet med persondata. Vi har brug for en generalist med erfaring fra arbejdet med GDPR compliance, fx fra en organisation eller offentlig myndighed, og du skal have mod på og erfaring med at koordinere og producere tiltag på tværs af samarbejdspartnere med forskellige fagligheder.

Dine primære opgaver: 
Din overordnede opgave vil bestå i at sikre, at Socialpædagogerne efterlever databeskyttelsesforordningens bestemmelser i samarbejde med kollegaer. Mere konkret betyder det for dig, at du skal:

  • Vedligeholde Socialpædagogernes persondatapolitik
  • Håndtere databrud og indberetninger til Datatilsynet
  • Sikre at databehandleraftaler og tilsynet med databehandlere lever op til gældende regler
  • Følge med i lovgivningsmæssige ændringer og afgørelser vedrørende GDPR, som har betydning for vores praksis
  • Kvalificere redskaber til medlemskommunikation og sagsgange, der gør det nemt at overholde reglerne for behandling af personoplysninger i en fagforening og A-kasse
  • Skabe awareness omkring GDPR hos ledere og medarbejdere i Socialpædagogernes sekretariat og 10 kredse
  • Vejlede medarbejdere og ledere om gode arbejdsrutiner, der mindsker risikoen for databrud

Dine kompetencer:
Vi forventer, at:

  • Du har erfaring fra arbejdet med GDPR implementering og/eller drift
  • Du kan drive implementeringsprocesser på tværs af en organisation med mange forskellige opgaver og i samarbejde med kollegaer med forskellige faglige baggrunde
  • Du evner at favne omkring de juridiske og digitale problemstillinger, som GDPR i praksis omfatter
  • Du har stærke skriftlige og mundtlige kommunikationskompetencer
  • Du har en relevant videregående akademisk uddannelse

Det er også en fordel, hvis du:       

  • Har kendskab til arbejdet i en politisk organisation
  • Har erfaring med at tage teten på problemstillinger, som er svære eller dilemmafyldte

Opgaverne løses i tæt samarbejde med kollegaer med digitale, faglige og juridiske kompetencer samt eksterne samarbejdspartnere. Det er derfor ikke afgørende, at du er ekspert på det hele, men at du kan koble den relevante viden til redskaber og implementeringstiltag, der sikrer vores efterlevelse af databeskyttelsesforordningens regler. Et vigtigt fokus i opgaveløsningen er at skabe løsninger, der i praksis understøtter medarbejdere og ledere i at beskytte medlemmernes data - og bygge bro mellem krav og regler og den virkelighed som fagforbundets opgaveløsning skal imødekomme. 

Hvem er vi?
Du bliver ansat i Socialpædagogernes forbundssekretariat i København, hvor vi arbejder lidt over 100 kollegaer. Det samme antal kollegaer er ansat på vores ti lokale kontorer, som vi arbejder tæt sammen med til gavn for medlemmerne. Stillingen er placeret i enheden Økonomi og Digitalisering, hvor du får 10 gode kollegaer, der understøtter digital udvikling, HR, regnskab og økonomistyring for Socialpædagogernes sekretariat og kredse. Stillingen er placeret i enhedens digitaliseringsteam, hvor GDPR arbejdet er forankret.

Socialpædagogernes vision
Socialpædagogerne ønsker et solidarisk samfund, hvor alle mennesker har mulighed for at leve et godt liv og være en del af samfundet. Den socialpædagogiske faglighed skal være synlig og anerkendt for sine resultater. Socialpædagogikken skal indgå i mange dele af samfundet, fordi den gør en forskel for den enkelte borger og betaler sig for samfundet. Socialpædagoger skal have et indholdsrigt arbejdsliv, med ordentlige løn- og ansættelsesforhold, og opleve høj trivsel på arbejdspladsen. Ingen skal være nødt til at forlade faget.

Vilkår
Stillingen er tidsbegrænset til 12 måneder.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Vi har til huse i en charmerende bygning i hjertet af København. Arbejdstiden er røgfri, og vi har en rigtig god kantineordning med fokus på sund kost.

Yderligere information
For yderligere information er du velkommen til at kontakte enhedsleder Stine Humble på telefon 2095 7988 eller email shu@sl.dk.

Ansøgning
Send din ansøgning vedlagt CV senest tirsdag den 6. oktober kl. 12. Vi forventer at holde samtale den 19. eller 20. oktober. Tiltrædelse 1. december 2020 eller snarest derefter.

Socialpædagogerne er fagforening for 39.000 medlemmer, der arbejder med udsatte børn og unge, personer med fysiske og psykiske handicaps og udsatte borgere. Læs mere på www.sl.dk.

Søg stillingen her