Artboard 1icon_burger icon_checkmark icon_checkmark_red icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

Arbejdsskadekonsulent til Socialpædagogerne

Har du erfaring inden for arbejdsskadeområdet, er du en dygtig og effektiv sagsbehandler og sætter du en stor ære i at give Socialpædagogernes medlemmer den bedst mulige rådgivning og service? Så er jobbet som arbejdsskadekonsulent i Socialpædagogernes forbundssekretariat måske noget for dig

Profil
Socialpædagogerne søger en erfaren arbejdsskadekonsulent til vores forbundssekretariat. Vores medlemmer har et spændende og udfordrende arbejde. En række af dem får fysiske eller psykiske arbejdsskader, og har brug for professionel hjælp og rådgivning i forhold til deres arbejdsskadesag. På arbejdsskadeområdet arbejder fire dygtige konsulenter, der hver dag hjælper vores medlemmer med deres arbejdsskadesager. Du vil indgå i et tæt samarbejde med de øvrige konsulenter på arbejdsskadeområdet og afhængig af din profil og dine kompetencer, vil du også løse opgaver udenfor for arbejdsskadeområdet.

Dine primære opgaver: 

 • Tale med medlemmer, der kontakter os telefonisk angående deres arbejdsskadesag.
 • Vurdering, sagsbehandling og rådgivning i arbejdsskadesager, og i sager efter erstatningsansvarsloven.
 • Vurdering, sagsbehandling og rådgivning efter lov om offererstatning. 

Dine kompetencer:
Vi forventer, at du:

 • Har en solid juridisk ballast. Vi forestiller os, at du enten er uddannet jurist eller anden relevant uddannelse og erfaring fra området.
 • Har viden om og erfaring med arbejdsskader og lovgivningen på området.
 • Kan kommunikere let og ubesværet både mundtligt og skriftligt.
 • Kan formidle og forenkle kompliceret juridisk viden og afgørelser til medlemmerne.
 • Kan trives i en travl og uforudsigelig arbejdsdag.
 • Kan give medlemmerne en positiv oplevelse, når de er i kontakt med Socialpædagogerne.
 • Vi lægger desuden vægt på, at du kan håndtere at tale med mennesker i krise.

Det er også en fordel, hvis du:

 • Har kendskab til psykiske erhvervssygdomsager
 • Har erfaring med Lov om offererstatning, Erstatningsansvarsloven og arbejdsgiveransvar.
 • Har generelle konsulentkompetencer som kan bringes i spil andre steder i organisationen.

Hvem er vi?
Du bliver ansat i Socialpædagogernes forbundssekretariat i København, hvor vi arbejder lidt over 100 kollegaer. Det samme antal kollegaer er ansat på vores ti lokale kontorer, som vi arbejder tæt sammen med til gavn for medlemmerne. Stillingen er placeret i enheden Forhandling og Vilkår, der udover arbejdsskadeområdet har ansvar for forhandling, implementering og fortolkning af offentlige og private overenskomster og for at deltage i forhandlinger med arbejdsgivere i konkrete sager om overenskomster og ansættelsesretslige forhold.

Socialpædagogernes vision
Socialpædagogerne ønsker et solidarisk samfund, hvor alle mennesker har mulighed for at leve et godt liv og være en del af samfundet. Den socialpædagogiske faglighed skal være synlig og anerkendt for sine resultater. Socialpædagogikken skal indgå i mange dele af samfundet, fordi den gør en forskel for den enkelte borger og betaler sig for samfundet. Socialpædagoger skal have et indholdsrigt arbejdsliv, med ordentlige løn- og ansættelsesforhold, og opleve høj trivsel på arbejdspladsen. Ingen skal være nødt til at forlade faget.

Vilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Vi har til huse i en charmerende bygning i hjertet af København. Arbejdstiden er røgfri, og vi har en rigtig god kantineordning med fokus på sund kost.

Yderligere information
For yderligere information er du velkommen til at kontakte arbejdsskadekonsulent og koordinator Eva Schramm på e-mail esm@sl.dk eller telefonnummer 7248 6853.

Ansøgning
Send din ansøgning vedlagt CV senest søndag d. 7. juni. Vi forventer at holde samtaler i midten af  juni. Tiltrædelse 1. august eller snarest derefter. Du skal være indstillet på, at der mellem 1. og 2. samtale kan anvendes tests og case-opgave.

Socialpædagogerne er fagforening for 39.000 medlemmer, der arbejder med udsatte børn og unge, personer med fysiske og psykiske handicaps og udsatte borgere. Læs mere på www.sl.dk.

Søg stillingen