Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

Socialpædagogerne søger student til digitale medier og webopgaver

Er du interesseret i digital kommunikation, nyhedsbreve og sociale medier – og vil du hjælpe med at skabe god kommunikation til medlemmer? Så er et studiejob hos Socialpædagogerne måske noget for dig. Du kommer til at arbejde med vores medlemskommunikation og med den interne kommunikation blandt forbundets 200 ansatte og valgte. Du får en stor rolle i forhold til udsendelse af nyhedsbreve, opdatering af websites og sociale medier, og skal være med til at kortlægge effekten af vores kommunikation, så vi bliver endnu mere relevante for vores medlemmer.

Profil

Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant uddannelse fx digital kommunikation og har mindst to år tilbage af dit studie. Du er initiativrig, har gåpåmod og er ikke bange for at tage ansvar. Du kan veksle mellem selvstændige opgaver og arbejde tæt sammen med resten af kommunikationsenheden. Du har overblik, er struktureret og synes det er sjovt at arbejde med data og har gode sproglige evner.

Dine arbejdsopgaver

Du kommer til både at arbejde med dine kolleger i kommunikationsenheden og have kontakt med ansatte og valgte i resten af forbundshuset og vores ti lokale kredse. Du vil have den primære kontakt til brugerne af systemerne – og indgå i dialogen med vores digitale leverandører (webbureauer) i forhold til organisationens ønsker og behov. Du vil naturligvis blive vejledt i, hvordan du skal løse og prioritere dine opgaver. Du har mulighed for at præge dine arbejdsopgaver i forhold til dine interesser.

Typiske opgaver vil være:

  • hjælpe med udsendelse af vores digitale nyhedsbreve i Peytz Mail
  • understøtte lokale webredaktører i brugen af vores digitale løsninger
  • opdatere og vedligeholde sl.dk og forbundets øvrige portaler i vores CMS Umbraco
  • sikre samspillet på vores digitale kanaler og platforme, så indholdet kommer ud at leve
  • overvåge trafik i Google Analytics og SEO-optimere vores digitale indsatser
  • støtte vores interne kommunikation på intranettet og oprette opslag på sociale medier (Facebook og Instagram)
  • behandle fotos i Photoshop og lave grafikker i Canva f.eks. til sociale medier

Hvem er vi

Socialpædagogerne er fagforening for 40.000 medlemmer, der arbejder med udsatte børn og unge, personer med fysiske og psykiske handicaps og udsatte borgere.

Du bliver ansat i Socialpædagogernes forbundssekretariat i København. Stillingen er placeret i enheden Kommunikation, hvor vi ud over dig er ni ansatte. Enheden er blandt andet ansvarlig for fagblad, nyhedsbreve, sociale medier og kampagner.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår med udgangspunkt i standard ansættelseskontrakt for studentermedhjælpere i Socialpædagogernes Forbundssekretariat. Arbejdstiden er 15 timer om ugen og er fleksibel i forhold til undervisning, eksamen, osv. 

Vi har til huse i en charmerende bygning i hjertet af København. Vi har et godt arbejdsmiljø en rigtig god kantineordning med fokus på sund kost, og arbejdstiden er røgfri.

Yderligere information

For yderligere information er du velkommen til at kontakte webkonsulent Liselotte Seider på mail: lss@sl.dk eller mobil 2891 2255 dagligt kl. 10.00 - 15.00.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning og CV senest onsdag den 30. september 2022.

Vi holder samtaler løbende.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning gennem vores online rekrutteringssystem.

SØG JOBBET

Om os

Læs mere om os her på sl.dk.