Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

Studentermedhjælper til Socialpædagogerne

– vær med til at gøre en forskel for vores medlemmer

Din profil

Vi forestiller os, at du er i gang med en uddannelse og har mindst to år tilbage af dit studie. Du kan arbejde selvstændigt, tage initiativ og har gå-på-mod. Det er vigtigt at du hurtigt kan sætte dig ind i nye områder. Du er fortrolig med arbejdet i Office-pakken (PowerPoint, Excel, Word) og har erfaring med at bruge SurveyXact. Herudover er erfaring med CMS system en stor fordel.

Dine arbejdsopgaver

Du får en alsidig hverdag med variation i dine opgaver. I det daglige vil det være konsulenterne i enheden, som giver dig opgaver og dem du kan sparre med.

Typiske opgaver for dig kan være:

  • Opsætning af mindre medlemsundersøgelser i surveyXact  
  • Trække survey resultater ud af surveyXact og lave læsevenlige resultater
  • Koordinere udsendelse af surveys fra forbundssekretariatet
  • Lave rundringninger til vores interessenter
  • Understøtte udsendelse af materialer til Socialpædagogernes kredse
  • Bidrage med input og udarbejdelse af markedsføringsmateriale
  • Bidrage til at udvikle tekster til web og e-mail-flows
  • Opdatere tekster og billeder på vores hjemmeside
  • Bistå ved telefonerne, journalisering, diverse administrative og praktiske opgaver
  • Ad-hoc opgaver

Hvem er vi?

Stillingen er placeret i enheden Arbejdsplads & Medlemskab, hvor dine kolleger bl.a. arbejder med organisering af medlemmer, uddannelse for tillidsrepræsentanter og (proaktiv) medlemskontakt og medlemskab.

Du bliver en del af en enhed på 20 kollegaer, som er dedikerede, lægger vægt på godt samarbejde og gerne også vil vende både faglige problemstillinger og weekendens oplevelser over kaffemaskinen.

Socialpædagogerne er fagforbund for 40.000 socialpædagoger, der arbejder med og for udsatte børn og unge, børn og voksne med fysisk eller psykisk handicap, psykisk syge, kvinder på krisecentre, misbrugere og hjemløse. Gennem viden og indsigt i det sociale område skaber Socialpædagogerne resultater for vores medlemmer, udsatte borgere og hele samfundet.

Vores charmerende forbundshus ligger i Brolæggerstræde og er en mangfoldig arbejdsplads med mange forskellige personligheder og en hverdag fyldt med ambitioner og godt samarbejde.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår med udgangspunkt i standard ansættelseskontrakt for studentermedhjælpere i Socialpædagogernes Forbundssekretariat.

Arbejdstiden er 15 timer om ugen og er fleksibel i forhold til undervisning, eksamen, osv. 

Socialpædagogernes forbundssekretariat er en røgfri arbejdsplads og arbejdstiden er røgfri.

Yderligere information

For yderligere information er du velkommen til at kontakte vicesekretariatschef og enhedsleder Jane Østersø på jve@sl.dk  eller mobil 28 35 78 30.

Ansøgning

Send din ansøgning vedlagt CV på linket nedenfor. Vi glæder os meget til at ansætte vores nye kollega og holder derfor samtaler løbende.

SØG JOBBET