Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

Forhandlingskonsulent – kæmp for medlemmernes løn- og arbejdsvilkår

Vil du kæmpe for bedre lønvilkår og større arbejdsglæde for vores hårdtarbejdende medlemmer på det socialpædagogiske område? Har du lyst til at forhandle om store overenskomster og rådgive om arbejdsvilkår for de enkelte medlemmer?

Så er du måske vores næste forhandlingskonsulent, der får lov at bevæge dig ud i langsigtede kreative projekter sideløbende med dit forhandlingsarbejde.

”Der er både plads til helt konkrete forhandlinger, store samarbejder både internt og eksternt og mulighed for selv at tage initiativ og sætte dit præg på, hvordan vi forbedrer arbejdsvilkårene for vores medlemmer,” siger enhedsleder Allan Visborg Andreasen.

Bliv en del af den fælles forhandlingsindsats

Under egetræsbjælker i store lyse lokaler står din nye plads klar til dig i Forhandling & Vilkår, hvor dygtige kolleger glæder sig til at byde dig velkommen. Placeret i hjertet af København sørger du og dine kolleger for at rådgive vores lokale kredse om løn og vilkår samtidig med, at I selv tager ud og forhandler.

I vores åbne kontorlandskab vil du hurtigt opleve at blive en del af den uformelle stemning, der hersker i enheden. Her skaber vi løbende et tættere sammenhold samtidig med, at vi sparrer med hinanden om, hvordan vi bedst varetager medlemmernes interesser.

Tag del i strategiske projekter, mens du forhandler og vejleder

Din primære opgave er at være central ekspert for vores medlemmer og forbundets 10 lokale kredse rundt i landet. Du rådgiver og bringer din ekspertise og erfaring i spil, så medlemmerne får de bedst mulige løn- og ansættelsesvilkår.

Samtidig foregår meget af din arbejdsdag i forhandlingssituationer med repræsentanter fra kommuner, regioner og private arbejdspladser. Her forhandler du både store overenskomstaftaler i samarbejde med forhandlingschefen og kolleger, men du skal også bistå i fortolkning af aftaler og forhandlinger om løn og vilkår.

Du får mulighed for at tage del i opgaver, hvor det bliver dig, der:

  • bliver en del af interne udviklingsprojekter, fx i forbindelse med den igangværende lønstrukturkomité
  • arbejder på spændende initiativer i samarbejde med kommuner eller andre eksterne partnere som fx at få flere medarbejdere på fuld tid eller få seniorer til at blive længere på arbejdsmarkedet
  • formidler overenskomststof til vores hjemmeside i samarbejde med kommunikationsmedarbejdere
  • holder oplæg og underviser medlemmer, tillidsrepræsentanter og kolleger
  • udarbejder sager til forretningsudvalg og overenskomstudvalg.

Du trives med ansvar

Du har evnen til at møde mennesker i øjenhøjde på alle niveauer. Du kommunikerer komplekse sager tydeligt og kan håndtere pressede forhandlingssituationer. Samtidig får din imødekommende facon medlemmer, kolleger og eksterne partnere til at føle sig trygge.

Vores arbejdsmiljø er omskifteligt. Du arbejder både med enkeltsager, store holdindsatser og strategiske projekter. Her får du muligheden for selv at prioritere dine opgaver og sætte dit eget præg på dem.

Udover dine menneskelige kompetencer har du en teoretisk baggrund, der involverer:

  • en klassisk uddannelse som fx cand.jur., HA almen erhvervsøkonomi, cand.scient.pol. eller en anden relevant uddannelse
  • erfaring med forhandling
  • en forståelse af arbejdsret og det offentlige forhandlingssystem.

Lyder det som noget for dig?

Så send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi evaluerer ansøgninger løbende og ansætter, når vi har fundet den helt rigtige kandidat.

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til ansøgningsprocessen, så kontakt rekrutteringskonsulent Mathilde Winther Krarup på 7245 9603. Har du spørgsmål til jobbet, så kontakt Allan Visborg Andreasen på and@sl.dk eller 3140 1645.

Vi glæder os til at høre fra dig!

SØG STILLINGEN