Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

Faglig konsulent til Socialpædagogerne Østjylland

Vi søger en faglig konsulent til en tidsbegrænset stilling på to år. Stillingen ønskes besat 1. september 2022.

Bliv en del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab

Vi tilbyder dig et job i en udviklingsorienteret fagforening, hvor du skal samarbejde med kvalificerede kolleger, ledelse og politisk valgte, som hver især yder en topmotiveret og dygtig indsats for vores medlemmer.

Kulturen hos os er præget af en tillidsbaseret og uformel tone. Vi har et stærkt fagligt og socialt fællesskab, hvor vi har øje for hinanden.

Du kan forvente, at du kommer til at arbejde sammen med kolleger, som giver dig med- og modspil med det formål, at vi individuelt og som team præsterer optimalt. Vi er åbne og ærlige i vores kommunikation, og vi giver kvalificeret kollegial sparring og feedback.

Dine primære opgaver

Vi forudsætter, at du har fokus på medlemsservice, kvalitet i opgaveløsningen, og at du kan overholde aftaler. Du er klar til at tage ansvar og til at bringe dine faglige og personlige kompetencer i spil. Du er parat til at lede dig selv og til at blive ledet.

Du har erfaring med og er dygtig til at:

  • fortolke og formidle overenskomster og aftalestof
  • forhandle medlemmernes løn og ansættelsesforhold
  • facilitere møder og processer
  • kommunikere klart og tydeligt
  • lytte og konkludere
  • prioritere og afgrænse

Arbejdsdagen hos os er fyldt med varierede opgaver, og din hovedopgave vil være inden for fortolkning og formidling af overenskomst-, aftale- og lovstof, og forhandlingens mange facetter – herunder forhandling af løn for såvel medarbejdere som ledere. Det er desuden vigtigt, at du trives med undervisning og sparring af vores tillidsrepræsentanter.

Ansøgere med erfaring fra lignende stillinger i en faglig organisation, en HR-afdelingen eller tilsvarende vil blive foretrukket.

Vi er en fagforening, og vi forventer, at du har et afklaret forhold hertil, og at du kan begå dig loyalt i en politisk ledet organisation.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende overenskomst mellem Socialpædagogerne og HK Service Hovedstaden.

Stillingen er på 37 timer med fleksibel arbejdstid.

Ansættelsen er betinget af kørekort og egen bil.

Kredskontoret finder du i Frichsparken, Søren Frichs Vej 42 C, 8230 Åbyhøj.

Yderligere information

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorleder Jesper Cetnie Rasmussen på telefon: 50 96 75 61 eller på e-mail: jcr@sl.dk.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning og CV senest torsdag den 31. maj 2022.

Der vil blive holdt samtaler den 8. juni 2022.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning gennem vores online rekrutteringssystem.

Ganske kort om os

Socialpædagogerne Østjylland er én ud af ti kredse i Socialpædagogerne. Kredsen organiserer ca. 6.000 socialpædagoger, familieplejere, lærere, ledere, forstandere, medhjælpere m.v. i kredsens organiseringsområde. Læs mere om os på: oestjylland.sl.dk.

SØG STILLINGEN