Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

Administrativ medarbejder

Socialpædagogerne Nordjylland søger en engageret og struktureret administrativ medarbejder på 32 timer ugentligt.

Socialpædagogerne Nordjylland er en politisk og faglig organisation, hvis formål er at sikre medlemmerne attraktive løn- og ansættelsesvilkår.

Der er tale om mange forskelligartede opgaver primært med daglig telefonisk og personlig betjening af kredsens medlemmer, samarbejdspartnere samt sekretæropgaver i forhold til konsulenter, faglige sekretærer og ledelsen. Hertil kommer øvrige forefaldende opgaver.

Vores forventninger til dine kompetencer er bl.a.

  • Ansvarsbevidst og faglig stolthed
  • Kan holde mange bolde i luften på samme tid
  • Kan arbejde selvstændigt, men også i team
  • Kan arbejde systematisk bl.a. med og i elektroniske systemer

Ansættelsesforhold

  • Stilling er på 32 timer ugentligt inkl. frokost
  • Løn og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst med HK Service Hovedstaden.
  • Tiltrædelse 1. oktober 2022.

Vi tilbyder

En arbejdsplads som er baseret på et tæt samarbejde med 11 kollegaer. Da vi lægger vægt på åbenhed og tillid, er det også det du vil blive mødt med. Du vil samtidig få selvstændigt ansvar for egne opgaver og kompetence indenfor dit arbejdsområde, ud fra de gældende retningslinjer i organisationen.
Vi lægger vægt på tryghed i arbejdet og vil ved tiltrædelsen planlægge oplæring og introduktion til arbejdet, alt efter dine forudsætninger.

Yderligere oplysninger

Har du brug for yderligere oplysninger kan du henvende dig til kredsformand Peter Kristensen eller administrativ koordinator Helle Møll på tlf. 72 48 61 00.

Ansøgningsfrist

Vi skal have ansøgningen senest d. 18. august 2022 kl. 09.00 med relevante bilag. Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 29. august 2022.

SØG STILLINGEN