Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

Send dine ønsker til overenskomsten

Hvad er vigtigst i dit arbejdsliv? Socialpædagogernes krav til overenskomstforhandlingerne er medlemmernes krav, for det er dit arbejdsliv, overenskomsten handler om. Socialpædagogerne sørger for, at arbejdsgiverne hører din mening ved forhandlingsbordet. Send Socialpædagogerne et postkort med dine ønsker.

Tak for postkort!

Gennem de sidste måneder har du som medlem kunne sende forbundet et postkort med lige præcis dine ønsker til den kommende overenskomst. Det har kunnet gøres både elektronisk her på siden og med go’e gammeldags trykte postkort, som tillidsrepræsentanterne har runddelt, indsamlet igen og sendt ind til os. Og det er har rigtig, rigtíg mange medlemmer gjort! Tak for det!

Nu sidder vi i forbundshuset og læser alle postkortene igennem for at se, hvilke konkrete ønsker I som medlemmer har, og hvad I gerne vil have, forbundets forhandlere skal tage med sig videre. Sammen med input fra medlemsmøderne i kredsene er postkortene med til definere, hvad forbundet i sidste ende stiller som krav over for arbejdsgiverne.

Når postkortene er ’talt op’, vender vi tilbage med nyt– både her på siden og i fagblad og nyhedsbreve.