Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

Socialpolitisk topmøde 27. august 2021

Visioner og ambitioner for fremtidens socialområde. Tilmeld dig nedenfor.

Socialpædagogerne vil igen i år sparke den politiske sæson i gang med et Socialpolitisk Topmøde, hvor vi samler alle væsentlige aktører på socialområdet til en drøftelse af, hvordan vi sikrer mere kvalitet på det specialiserede socialområde.

I år handler det Socialpolitiske Topmøde dels om fremtidens socialområde i kølvandet på evalueringen af det specialiserede socialområde, dels om 10-årsplanen for psykiatrien.

Programmet er under udvikling, men du kan forvente at høre politiske debatter med en række ordførere om deres politiske visioner og ambitioner samt faglige oplæg fra eksperter og fagfolk om udfordringer og løsninger på det specialiserede socialområde.

Topmødet løber af stablen d. 27. august 2021 kl. 9:00-14:00 og afholdes på Scandic Copenhagen, Vester Søgade 6, 1601 København.

Følg med her på siden, hvor vi løbende opdaterer programmet.

Du kan tilmelde dig allerede nu her på siden.

Vi glæder os til at se dig!

OBS

Når du tilmelder dig arrangementet er det en betingelse, at vi uddeler en deltagerliste med dit fulde navn, stilling og arbejdssted.

Udover de oplysninger som vil fremgå af deltagerlisten, behandler vi dine data fra tilmeldingsformularen fortroligt og uden videregivelse til tredjepart.

Læs mere om, hvordan vi behandler dine persondata.