Artboard 1icon_burger icon_checkmark icon_checkmark_red icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

Socialpædagogernes Pris

Socialpædagogernes Pris uddeles til en socialpædagogisk arbejdsplads eller en enkeltperson, der leverer høj kvalitet i arbejdet med borgerne og/eller styrker socialpædagogerne som faggruppe. Du kan nominere en kandidat til prisen ved at udfylde denne blanket.

Hvem kan jeg nominere til prisen?

Du kan nominere enkelte personer eller en arbejdsplads. Prisen gives til en arbejdsplads eller en enkelperson, der i særlig grad har været med til at udvikle det socialpædagogiske arbejdsområde i retning af bedre støtte og udviklingsmuligheder for de børn, unge og voksne, der har brug for socialpædagogisk bistand, eller som har medvirket til at styrke Socialpædagogerne som faggruppe.

Den nominerede behøver ikke at være medlem af Socialpædagogerne. 

Skal man være medlem for at kunne nominere?

Ja. Man skal være medlem af socialpædagogerne for at nominere til prisen.

Hvordan bliver vinderen udvalgt?

Et underudvalg under hovedbestyrelsen i Socialpædagogerne udvælger op til fem nominerede, der går videre til afstemning i Socialpædagogernes hovedbestyrelse. Prisen uddeles af hovedbestyrelsen på kongressen.

Hvornår bliver vinderen offentliggjort?

Vinderen offentliggøres på Socialpædagogernes kongres den 10.-12. november 2020.

Hvad vinder man?

Prisen er på i alt 30.000 kr., som gives til fortsat udvikling af det gode socialpædagogiske arbejde. Socialpædagogernes hovedbestyrelse vælger om prisen gives til én eller deles mellem flere prismodtagere.

Kan man lave flere nomineringer?

Ja, du kan godt lave flere nomineringer, således at du fx nominerer en socialpædagog på én socialpædagogisk arbejdsplads og en anden socialpædagog på en helt anden arbejdsplads. Bemærk at det ikke er dem, der har fået flest nomineringer, der vinder prisen. Du skal udfylde en nomineringsblanket per nominering.


Nomineringsblanket


Ønsker du at indstille en arbejdsplads eller enkeltperson?

Ønsker du at indstille en arbejdsplads eller enkeltperson skal udfyldes
For at indstille en kandidat til Socialpædagogernes pris, skal du være medlem af Socialpædagogerne.

Er du medlem af Socialpædagogerne?

Du bedes meddele om du er medlem eller ej.

Du bedes skrive dit navn og kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig, hvis vi har uddybende spørgsmål til din indstilling. Hvis I er flere afsendere på samme indstiling, bedes I udvælge en kontaktperson.

De data, du udfylder i formularen, vil blive behandlet fortroligt og uden videregivelse til tredjepart.
Læs mere om, hvordan vi behandler dine persondata.