Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

Tønder kommune

Hvordan oplever socialpædagoger, at de med deres faglighed gør en forskel for udsatte mennesker, som er forskellig fra det, kolleger der ikke er uddannede eller har andre fagligheder, bidrager med? Se medlemmernes svar her

Kommunalt ansat socialpædagog:

At have en stærk faglighed inden for diagnoser gør, at man inden for handicap og psykiatri kan mindske udadrettet adfærd. At vi, som er uddannede, bliver sendt på kurser og diverse for at styrke borgernes trivsel. At vi som uddannede kender love, rammer, struktur og forudsigelighed. Når man arbejder inden for psykiatri og handicap, er der altid en risiko for udadrettet adfærd, derfor er det også vigtigt at have sikkerheden bag sig! Det er ikke nok kun at have det i munden - det handler om at handle, når ens kolleger står i en nødsituation, og så skal der handles på en måde, som også er etisk korrekt. Vi mangler hænder!

Klik og se, hvordan det står til med fagligheden i andre kommuner:

Kommunalt ansat socialpædagog:

At vi ser det hele menneske, har en undersøgende tilgang til den enkelte borgers liv. Relationsdannelsen og måden, der kommunikeres med og omkring borgerne.

 

Kommunalt ansat socialpædagog:

Når vi arbejder med en ufaglært kollega, skal vi være opmærksomme på, hvad der bliver sagt og gjort i forhold til den enkelte borger, og hvilket menneskesyn den kollega arbejder ud fra, da hver enkelt borger har forskellige diagnoser. Vi pædagoger har en anden faglighed at arbejde ud fra.