Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

Gentofte kommune

Hvordan oplever socialpædagoger, at de med deres faglighed gør en forskel for udsatte mennesker, som er forskellig fra det, kolleger der ikke er uddannede eller har andre fagligheder, bidrager med? Se medlemmernes svar her

Kommunalt ansat socialpædagog:

For andre er 'opgaven løst', når kateteret er skyllet, væskeindtag er registreret og bleen er skiftet. Der er ikke særlig meget nysgerrighed på mennesket, og hvordan netop hun påvirkes af sin sygdom, skade el. andet. Det er meget sjældent, jeg oplever en sygeplejerske, assistent, plejer eller ufaglært spørge, hvad beboerne ønsker sig for deres liv og deres fremtid.

Klik og se, hvordan det står til med fagligheden i andre kommuner:

Kommunalt ansat socialpædagog:

Jeg dømmer ikke “dårlig adfærd”, men ser hvad det kommer af. Nogen gange skal man endda gå ikke bare et skridt tilbage, men 3, 5 eller 14 for at finde årsagen til det, der frustrerer.

 

Kommunalt ansat socialpædagog:

Som socialpædagog er jeg i stand til at aflæse børnene og de unges behov, følelser, sindstilstand og almene tilstand uanset deres handicap og udfordringer.
Derved kan vi være på forkant og forebygge/undgå evt. konflikter og møde barnet og den unge, hvor de er.

 

Kommunalt ansat socialpædagog:

Jeg oplever, at min socialpædagogiske faglighed især spiller ind, når beboernes udvikling skal beskrives samt arbejdes med. Der kommer mange af mine ufaglærte kolleger til kort, da de ikke har erfaringen og faglig viden omkring beboernes udviklingstrin/muligheder.