Artboard 1icon_burger icon_checkmark_red icon_checkmark icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

2017

7

juni

AFLYST - Sammen skaber vi morgendagen - eller gør vi?

STED

UCC Nordsjælland, Auditoriet i Atriumhuset
Carlsbergvej 14
3400 Hillerød

Tid

Kl. 16:00 - 19:00

TILMELDINGSFRIST

5. juni 2017

ARRANGØR

Socialpædagogerne Nordsjælland

 

Debat om ”OK- fremtid i det offentlige” med professor Henning Jørgensen og Socialpædagogernes næstformand Verne Pedersen.

I forbindelse med de fremtidige OK – forhandlinger på det offentlige område 2018 har du mulighed for at deltage i et spændende møde om hvad Socialpædagogerne har fokus på i den kommende periode. Visionen er at Socialpædagogerne får nye roller og nyt ansvar. Der skal sikres tryghed og klare rammer gennem overenskomster, hvor ansvar er afspejlet i løn – og ansættelsesvilkår. Overenskomster og rammer skal understøttes et godt arbejdsliv, hvor der er mulighed for at planlægge sin fritid, lade op og blive inspireret. Der skal være løbende kompetenceudvikling og adgang til supervision og sparring, og der skal være et godt sikkerhedsnet ved skiftende opgaver

OK-fremtid i det offentlige.

Er de offentlige arbejdsgivere ved at svække eller underminere Den danske model? Det synes de statslige arbejdsgivere at lægge op til, men kan regioner og kommuner være interesseret i det? Vil de kommende OK-forhandlinger i 2018 blive et angreb på velerhvervede rettigheder, eller har fagforeninger visioner og styrke til at afværge angreb og i stedet få forbedringer igennem for medlemmerne? Hvad skal i så fald prioriteres? Og hvordan ser fremtiden for det offentlige aftale - og forhandlingssystem ud, når der sker store ændringer på arbejdsmarkedet og i politiske og faglige strategier?

Det vil professor Henning Jørgensen fra CARMA, Aalborg Universitet, give sit syn på og også komme med konkrete forslag til, hvordan fornyelse af aftalesystemet kan se ud."

Efterfølgende vil Verne Pedersen komme med et bud på en aktuel vurdering af forventede muligheder, dilemmaer og udfordringer ved overenskomstfornyelsen på de offentlige områder i 2018.