Artboard 1icon_burger icon_checkmark_red icon_checkmark icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

2019

18

november

Webinar om de nye magtanvendelsesregler

STED

Socialpædagogerne
Brolæggerstræde 9
1211 København k

Tid

Kl. 17:00 - 18:00

TILMELDINGSFRIST

17. november 2019

ARRANGØR

Socialpædagogerne

Tilmeld dig ved at skrive til Kursustilmelding@sl.dk

Den 1. januar 2020 træder de nye regler for magtanvendelser angående borgere med varig psykisk eller fysisk funktionsnedsættelse i kraft. Men hvad betyder de nye regler ude på de socialpædagogiske arbejdspladser? Socialpædagogerne vil gerne medvirke til at udbrede kendskabet til de nye regler og medvirke til at sikre, at der udvikles en god praksis om dem på arbejdspladserne.

Derfor inviterer fagligt selskab om mennesker med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser i boenheder alle medlemmer til webinar omkring reglerne mandag d. 18. november 2019 kl. 17-18.

Oplægsholder er jurist Susanne Wiederquist, der i sit oplæg vil præsentere hovedelementerne i de nye regler. Undervejs svarer hun på spørgsmål fra deltagerne. Hvis du allerede nu ligger inde med et spørgsmål, du godt kunne tænke dig at få drøftet, er du velkommen til at sende det i en mail til ksn@sl.dk.

Sådan deltager du
Et webinar er som et online seminar. Du deltager hjemmefra gennem din computer i stedet for at dukke op på en fysisk adresse. Oplægsholderen giver sin præsentation via en skærm, hvor du lytter med via din egen computer/tablet. Undervejs kan du stille spørgsmål skriftligt via en chat, som oplægsholderen vil kunne se.

Hvis du har tilmeldt dig webinaret, modtager du et link på mail et par dage inden webinaret afholdes.