Artboard 1icon_burger icon_checkmark_red icon_checkmark icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

2019

11

november

½ årsmøde for TR, AMR og ledere

STED

Herlev Medborgerhus
Herlevgårdsvej 18
2730 Herlev

Tid

Kl. 09:00 - 15:00

TILMELDINGSFRIST

4. november 2019

ARRANGØR

Socialpædagogerne Storkøbenhavn

Programmet for ½-årsmødet den 11. november ligger nu klar og vi er glade for at kunne inviterer jer til et møde, der kommer til at stå i arbejdsmiljøets tegn.

Formiddagen bruger vi i selskab med Einar Baldvin Baldursson, som er forskeren bag vores store 3-årige forløbsundersøgelse omkring arbejdsmiljø.
Vi har gennem året udgivet 4 delrapport, som har kortlagt hvilke arbejdsmiljømæssige udfordringer der knytter sig til det moderne arbejdsliv.
Dem gennemgår vi på mødet og der lægges spor til næste års undersøgelse.

Efter frokost har vi inviteret Thomas Milsted som oplægsholder.

Sådan skaber man et bæredygtigt arbejdsliv
Verden er i gang med operation bæredygtighed, der skal gøre verden til et bedre sted – for alle. Det er FN, der står bag de 17 verdensmål, der skal sikre dette, og som gerne skulle nås inden 2030.
Verdensmål nummer 8, handler om anstændige jobs og økonomisk vækst, altså̊ det bæredygtige arbejdsliv.
Foredraget handler om, hvordan man som arbejdsplads kan arbejde på̊ at efterlade medarbejderne i en bedre tilstand, end da man modtog dem. Og dermed forebygge al for tidlig fysisk og psykisk nedslidning.
Opgaven er i fælleskab, at sikre anstændigheden i jobbet, så̊ medarbejderne holder længere. Det betyder at arbejdspladserne i højere grad end tidligere, skal sikre at styringsmekanismer og effektivitetskrav ikke udsætter medarbejderne for stress og nedslidning.
Gennem oplæg og dialog skaber vi en klar ide om hvordan, og med hvilke redskaber, man kan udvikle et bæredygtigt arbejdsliv, hvor vi kan holde længe og trives.

Thomas Milsted har i mere end 15 år været en af landets mest benyttede foredragsholdere indenfor områder som stress, trivsel og arbejdsglæde.

Velkommen til en spændende dag, som både vil bringe inspiration og ny viden til jeres daglige TRIO samarbejde på arbejdspladsen!