Artboard 1icon_burger icon_checkmark_red icon_checkmark icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

2017

24

april

TR E/2017 Basiskursus 1

STED

Severin Kursuscenter
Skovsvinget 25
5500 Middelfart

Startdato

24. april 2017 kl. 10:00

Slutdato

27. april 2017 kl. 15:30

TILMELDINGSFRIST

27. marts 2017

ARRANGØR

Socialpædagogerne

Problemer din med din tilmelding? Skriv til Kursustilmelding@sl.dk

TR basisuddannelse for nyvalgte tillidsrepræsentanter 

Basisuddannelsen er bygget op omkring to kurser af fire dages varighed. Kurserne foregår som internat – det vil sige med overnatning. Den programlagte kursustid ligger normalt i tidsrummet fra kl. 9 til 18.

Du følges med det samme hold på begge moduler. Når du tilmelder dig basiskursus 1, skal du derfor samtidig tilmelde dig til basiskursus 2. Det er vigtigt, at du allerede ved din tilmelding sikrer dig, at du kan deltage på begge moduler på det samme kursushold.

HUSK OGSÅ AT TILMELDE DIG TR E/2017 Basiskursus 2

Formålet med basisuddannelsen er, at du som tillidsrepræsentant bliver i stand til at varetage TR-hvervet som medlemmernes og organisationens repræsentant på arbejdspladsen. I løbet af basisuddannelsen vil du:

  •  Blive afklaret omkring din egen rolle i hvervet som TR

  • Opnå indsigt i overenskomst- og aftalesystemet og Den Gode Arbejdsplads

  • Tilegne dig redskaber til håndtering af faglige og udviklingsmæssige problemstillinger på arbejdspladsen

  • Blive motiveret til en fortsat kompetenceudvikling

  • Opnå indsigt omkring den politiske kompetence, som TR-hvervet indebærer

Sådan arbejder vi på Basismodul 1

Undervisningsformen på basismodul 1 vil veksle mellem plenumoplæg og -diskussioner, individuelle øvelser, øvelser og spil i grupper samt opsamling og refleksion. Vi lægger vægt på, at du har et medansvar for din egen læring. Det kommer bl.a. til udtryk ved, at du udarbejder din personlige handlingsplan for din videre kompetenceudvikling.